Giriş Kayıt
Dora Doll

Dora Doll (93)


Oyuncu

Dorothea Hermina Feinberg, 19 Mayıs 1922 Berlin, Almanya doğumlu oyuncu. Touchez pas au grisbi (1954), French Cancan (1954), Aşk Sokağı (1956), Ah, quelle équipe! (1957) gibi yapımlarla biliniyor.15 Kasım 2015 tarihinde (93 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Dorothea Hermina Feinberg
Doğum Tarihi: 19 Mayıs 1922
Ölüm Tarihi: 15 Kasım 2015
Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Diğer Bir İsmi: Dora Dol
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 85 Oyuncu 6.5 38
2007 85 Macera Oyuncu 6.7 1,424

Ne Kadar Güzelsin
2006 84 Komedi Oyuncu 5.2 624

Çok Yakışıklısın
2005 83 Komedi Oyuncu 6.7 2,444
2000 78 Komedi Oyuncu 6.1 858
1994 72 Suç Oyuncu 7.2 2,999
1987 65 Suç Oyuncu 3.7 89
1984 Suç Oyuncu 6.3 29

Varennes Gecesi
1982 60 Dram Oyuncu 7.4 1,520
1979 57 Komedi Oyuncu 7.3 1,177

Zehirli Çiçek
1978 56 Suç Oyuncu 7.4 1,446
1977 55 Dram Oyuncu 7.4 6,735
1977 55 Komedi Oyuncu 6.7 567

Siyahlar, beyazlar ve renkliler
1976 54 Komedi Oyuncu 7.0 1,022
1976 54 Komedi Oyuncu 6.7 581

Uslanmayan Adam
1975 53 Komedi Oyuncu 6.7 961
1972 50 Dram Oyuncu 7.4 73
1969 Suç Oyuncu    
1964 42 Komedi Oyuncu 6.2 322
1963 41 Suç Oyuncu 7.4 1,957
1959 37 Suç Oyuncu 6.5 209
1959 37 Dram Oyuncu 6.8 238
1958 36 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,614
1957 35 Komedi Oyuncu 3.3 863

Aşk Sokağı
1956 34 Dram Oyuncu 8.0 840
1956 34 Komedi Oyuncu 6.4 1,197
1955 33 Dram Oyuncu 6.2 97
1954 32 Dram Oyuncu 6.3 22
1954 32 Komedi Oyuncu 7.5 2,701
1954 32 Aksiyon Oyuncu 8.0 4,740
1953 31 Dram Oyuncu 6.6 399
1951 29 Suç Oyuncu 6.9 23
1950 28 Komedi Oyuncu    
1950 28 Oyuncu 7.3 26
1949 27 Dram Oyuncu 7.1 472
1947 25 Suç Oyuncu 7.7 3,501
1947 25 Oyuncu 7.3 20
1943 21 Dram Oyuncu 6.2 53
1938 16 Suç Oyuncu 7.1 166
1938 16 Dram Oyuncu 7.8 1,485
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017