Giriş Kayıt
Susan Dolan

Susan Dolan


Oyuncu

Susan Dolan, oyuncu. Kör Aşk (2006) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.3 1,844
2007 Dram Oyuncu 6.1 1,249

Kör Aşk
2006 Komedi Oyuncu 6.1 9,871
2000 Suç Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu    

Küçük Ajan
1996 Aile Oyuncu 4.7 114

Gergin Saatler
1996 Dram Oyuncu 5.0 264
1994 Dram Oyuncu 5.9 4,931
1990 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,718
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,379) Passengers (9,039) Doctor Strange (5,429) Arrival (4,088) Fences (3,431) Assassin's Creed (3,291) Allied (3,129) Hacksaw Ridge (2,649) Moana (2,122) Forushande (1,714)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,145) Taboo (9,827) The 100 (9,224) Legion (8,893) The Big Bang Theory (6,600) Black Sails (6,460) Arrow (5,200) Vikings (4,107) The Expanse (3,641) The Flash (3,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017