Giriş Kayıt
Susan Dolan

Susan Dolan


Oyuncu

Susan Dolan, oyuncu. Kör Aşk (2006) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 6.8 1,393
2015 Dram Oyuncu 6.3 2,356
2007 Dram Oyuncu 6.1 1,249

Kör Aşk
2006 Komedi Oyuncu 6.1 10,219
2000 Suç Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu    

Küçük Ajan
1996 Aile Oyuncu 4.7 114

Gergin Saatler
1996 Dram Oyuncu 5.0 264
1994 Dram Oyuncu 5.9 5,133
1990 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,718
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017