Giriş Kayıt
James 'Packy' Dolan

James 'Packy' Dolan


Kameraman, Oyuncu, Özel Efekt

James 'Packy' Dolan, kameraman, oyuncu, Özel efekt. Borsa (1987), Dehşetin Nefesi (1990), Öldüren Cazibe (1987), Bana Göz Kulak Ol (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: James E. Dolan | Jim 'Packy' Dolan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gecenin Sesi
1992 Suç Kameraman 5.9 3,743
1991 Komedi Kameraman 5.7 5,994
1991 Aksiyon Kameraman 5.7 6,823

Dehşetin Nefesi
1990 Dram Kameraman 7.5 79,004

Bana Göz Kulak Ol
1989 Aksiyon Kameraman 6.8 38,168

Kara Yağmur
1989 Aksiyon Kameraman 6.6 40,470

Öldüren Cazibe
1987 Dram Kameraman
Oyuncu
6.9 57,630

Borsa
1987 Suç Kameraman 7.4 122,598
1986 Komedi Kameraman 6.8 2,608

Caz Dünyası
1984 Suç Özel Efekt 6.5 12,968
1984 Aksiyon Kameraman 6.7 6,089

Yazar! Yazar!
1982 Komedi Kameraman 6.1 4,206

Şahit
1981 Gerilim Kameraman 6.1 3,095

Son Macera
1979 Komedi Kameraman 7.2 1,935
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017