Giriş Kayıt
Jerald Doerr

Jerald Doerr


Görsel Efekt

Jerald Doerr, görsel efekt. Mortal Kombat: Conquest (1998), (2001) Sessiz Ve Derinden (2001), (1998) Ne Yaptığını Hala Biliyorum (1998), (2002) Balistik (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Balistik
2002 Aksiyon Görsel Efekt 3.6 17,280

Sessiz Ve Derinden
2001 Komedi Görsel Efekt 6.9 137,267
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 298

Gün Batımından Şafağa 3
1999 Korku Görsel Efekt    
1999 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 7.6 1,716

Karanlıklar Lordu
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.0 10,293
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 3,278

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 Korku Görsel Efekt 4.6 61,128
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018