Giriş Kayıt
Andrew Doerfer

Andrew Doerfer


Editör, Editör, Yapımcı, Yönetmen

Andrew Doerfer, editör, editör, yapımcı, yönetmen. Umutsuz Evkadınları (2004), Santa Clarita Diet (2017), Battle Creek (2015), Iron Will (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Editör 7.7 19,997
2015 Suç Editör 7.4 6,990
2015 Aksiyon Editör 8.0 57,137
2014 Komedi Editör 7.6 2,218
2014 Komedi Editör 7.2 2,007
2013 Komedi Editör 5.4 557

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Editör
Yönetmen
7.5 98,936
2004 Dram Editör 7.1 776
2003 Dram Editör 5.9 283
2001 Dram Yapımcı
Editör
7.0 71
1997 Dram Editör 6.3 482
1997 Suç Editör    
1994 Aile Editör 6.5 5,836

Yıldızlar Topluluğu
1993 Dram Editör 6.3 107
1990 Komedi Editorial Department 6.8 3,110
1988 Komedi Yönetmen Asistanı
Editorial Department
   
Film Altyazıları
Baywatch (12,644) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,992) 6 Days (2,928) Dangal (2,604) Dunkirk (1,929) Lady Macbeth (1,390) King Arthur: Legend of the Sword (1,324) Security (1,279) Wakefield (1,129) Alien: Covenant (1,097)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,509) Rick and Morty (4,970) The Defenders (3,663) The Strain (3,366) Suits (2,176) Preacher (1,794) Mr. Mercedes (1,526) The Last Ship (1,470) Fargo (1,434) The Sinner (1,239)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017