Giriş Kayıt
Andrew Doerfer

Andrew Doerfer


Editör, Editör, Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Andrew Doerfer, editör, editör, yönetmen, yönetmen asistanı. Umutsuz Evkadınları (2004), Santa Clarita Diet (2017), Battle Creek (2015), Iron Will (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Editör 7.7 21,830
2015 Suç Editör 7.4 6,990
2015 Aksiyon Editör 8.0 58,742
2014 Komedi Editör 7.6 2,218
2014 Komedi Editör 7.2 2,007
2013 Komedi Editör 5.4 557

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Editör
Yönetmen
7.5 100,187
2004 Dram Editör 7.1 776
2003 Dram Editör 5.9 283
2001 Dram Yapımcı
Editör
7.0 71
1997 Dram Editör 6.3 482
1997 Suç Editör 8.1 1,703
1994 Aile Editör 6.5 5,836

Yıldızlar Topluluğu
1993 Dram Editör 6.3 107
1990 Komedi Editorial Department 6.8 3,110
1988 Komedi Yönetmen Asistanı
Editorial Department
   
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,383) Stronger (5,075) Dunkirk (3,825) Flatliners (3,326) The Foreigner (3,177) American Made (2,169) Loving Vincent (2,158) It (1,919) Kingsman: The Golden Circle (1,891) Beyond Skyline (1,744)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017