Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Andrew Doerfer

Andrew Doerfer


Editör, Editör, Yapımcı, Yönetmen

Andrew Doerfer, editör, editör, yapımcı, yönetmen. Umutsuz Evkadınları (2004), Battle Creek (2015), Iron Will (1994), Growing Up Fisher (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Editör 7.4 6,745
2015 Aksiyon Editör 8.0 53,112
2014 Komedi Editör 7.6 2,127
2014 Komedi Editör 7.2 2,007
2013 Komedi Editör 5.4 557

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Editör
Yönetmen
7.5 95,767
2004 Dram Editör 7.1 776
2003 Dram Editör 5.9 283
2001 Dram Yapımcı
Editör
7.0 71
1997 Dram Editör 6.3 482
1997 Suç Editör    
1994 Aile Editör 6.5 5,836

Yıldızlar Topluluğu
1993 Dram Editör 6.3 107
1990 Komedi Editorial Department 6.8 3,110
1988 Komedi Yönetmen Asistanı
Editorial Department
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017