Giriş Kayıt
Edward K. Dodds

Edward K. Dodds (68)


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Edward K. Dodds, 10 Ağustos 1922 doğumlu yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, yapımcı. The Alfred Hitchcock Hour (1962), Wagon Train (1957), Thriller (1960), (1955) Alfred Hitchcock Presents (1955) gibi yapımlarla biliniyor.24 Nisan 1991 tarihinde (68 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Ağustos 1922
Ölüm Tarihi: 24 Nisan 1991
Diğer Bir İsmi: Eddie Dodds | Edward Dodds
Takma İsmi: Eddie
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Joe Yanardağa Karşı
1990 68 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 28,737

Çılgın Tatil
1985 63 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 45,166
1985 63 Dram Yapımcı    

Dedektiflik Bürosu
1982 Macera Yapım Yöneticisi 7.3 5,285

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 3,853
1973 51 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 117

Komiser Kolombo
1971 Suç Yapımcı 8.2 20,408
1968 46 Suç Yapım Yöneticisi    
1965 Western Yönetmen Asistanı 8.0 368
1964 42 Suç Yapım Yöneticisi 7.1 4,945
1964 42 Dram Yönetmen Asistanı    
1962 Suç Yönetmen Asistanı 8.6 2,703
1960 Suç Yönetmen Asistanı 8.1 170
1960 Suç Yönetmen Asistanı 8.4 841
1960 Western Yönetmen Asistanı 8.1 81
1960 Dram Yönetmen Asistanı    
1959 Western Yönetmen Asistanı 7.7 517
1959 Macera Yönetmen Asistanı 8.1 107
1957 Western Yönetmen Asistanı 7.5 1,741
1956 34 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.7 884
1955 Suç Yönetmen Asistanı 8.6 10,251
1951 29 Dram Yapım Yöneticisi 7.5 501
Film Altyazıları
Live by Night (12,734) Resident Evil: The Final Chapter (5,910) Why Him? (5,424) Rogue One (3,983) Patriots Day (3,117) Assassin's Creed (2,993) Hidden Figures (2,973) Paterson (2,180) Allied (2,174) Split (2,172)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,076) The 100 (3,712) Legion (3,185) Into the Badlands (2,860) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,271) Arrow (2,041) Vikings (1,852) The Expanse (1,776) Designated Survivor (1,767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017