Giriş Kayıt
Peter Docker

Peter Docker


Oyuncu

Peter Docker, oyuncu.

Takma İsmi: Docker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Oyuncu 6.7 12,664

İntikam Gecesi
2011 Suç Oyuncu 5.6 6,281
2011 Belgesel Oyuncu    
2008 Korku Oyuncu 5.4 3,840
2006 Aksiyon Oyuncu    
1998 Dram Oyuncu    
1992 Suç Oyuncu 8.5 104
Dizi Altyazıları
Vikings (6,331) Shameless (3,733) Game of Thrones (3,051) Mr. Robot (2,925) Supernatural (2,733) The Big Bang Theory (2,200) Arrow (2,195) Outlander (1,911) Gotham (1,783) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,765)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017