Giriş Kayıt
Lawrence Dobkin

Lawrence Dobkin (83)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Lawrence Dobkin, 16 Eylül 1919 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist. The Cabinet of Caligari (1962), Geronimo (1962), (1970) Patton (1970), (1956) On Emir (1956) gibi yapımlarla biliniyor.28 Ekim 2002 tarihinde (83 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Eylül 1919
Ölüm Tarihi: 28 Ekim 2002
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Larry Dobkin
Takma İsmi: Larry
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 75 Dram Oyuncu 7.8 31

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 8,774
1991 72 Dram Oyuncu    
1991 72 Fantastik Oyuncu 3.8 2,318
1986 Dram Oyuncu 7.0 3,106

Macgyver 1
1985 Aksiyon Oyuncu 7.7 29,134

Dallas 1
1978 Dram Yönetmen 7.0 8,973
1977 Macera Yönetmen 6.6 4,541
1977 Macera Senarist 7.7 883

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Yönetmen 6.5 7,093
1974 Dram Yönetmen    
1973 Suç Yönetmen 6.9 1,454

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Yönetmen 7.3 3,678

Walton Ailesi
1971 Dram Yönetmen 7.6 4,085
1971 Aksiyon Yönetmen 6.7 1,664
1970 51 Biyografi Oyuncu 8.0 79,937

Kanlı Şehir
1966 47 Western Oyuncu 6.3 258
1965 Western Yönetmen 8.0 368
1965 Western Yönetmen 7.8 1,776
1964 Komedi Yönetmen 7.4 9,484
1964 Komedi Yönetmen 7.9 8,550
1963 Macera Yönetmen 7.9 103
1963 Aksiyon Oyuncu    
1963 Aksiyon Oyuncu    
1962 43 Aksiyon Oyuncu 5.9 729
1962 43 Gerilim Oyuncu 5.8 570
1962 Komedi Oyuncu    
1961 Komedi Oyuncu    
1960 Komedi Yönetmen 8.3 8,934
1960 Dram Oyuncu    
1959 40 Suç Oyuncu 6.5 80
1959 40 Biyografi Oyuncu 6.8 470

Gizli Teşkilat
1959 40 Macera Oyuncu 8.4 232,847
1959 Dram Oyuncu 8.1 2,295
1959 Komedi Oyuncu    
1959 Komedi Oyuncu    
1958 Tarihi Oyuncu    

Kader Bağlayınca
1958 39 Suç Oyuncu 7.7 9,677
1958 Dram Oyuncu    
1957 Western Oyuncu 8.5 1,646
1957 38 Romantik Oyuncu 5.7 111
1957 38 Western Oyuncu 6.1 106
1957 Aksiyon Oyuncu 8.4 100
1957 38 Suç Oyuncu 6.2 144
1957 Aksiyon Oyuncu 8.1 147

Başarının Tatlı Kokusu
1957 38 Dram Oyuncu 8.2 20,691
1957 Dram Oyuncu    
1957 Dram Oyuncu    
1957 Komedi Oyuncu    

On Emir
1956 37 Macera Oyuncu 7.9 50,713
1956 37 Suç Oyuncu 6.7 1,106
1955 36 Suç Oyuncu 7.0 1,097
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,575

Beni Öldüreceksin
1954 35 Suç Oyuncu 7.2 142

Gümüs kupa
1954 35 Dram Oyuncu 4.6 1,129

Yeryüzüne Hücum
1954 35 Korku Oyuncu 7.3 15,562
1953 34 Dram Oyuncu 7.4 8,287

Beş Parmak
1952 33 Dram Oyuncu 7.8 3,031

Alev İçinde
1952 33 Aksiyon Oyuncu 6.6 316
1952 Komedi Oyuncu 8.1 98
1952 33 Suç Oyuncu 6.4 231

Gazeteciler savasi
1952 33 Suç Oyuncu 7.2 1,801

Kanlı Sokak
1951 32 Suç Oyuncu 7.0 709
1951 Komedi Oyuncu 8.4 18,024

Dünyanın Durduğu Gün
1951 32 Dram Oyuncu 7.8 66,438
1951 32 Komedi Oyuncu 7.1 1,663
1951 32 Komedi Oyuncu 7.5 4,376
1950 31 Dram Oyuncu 7.4 8,102
1949 30 Dram Oyuncu 6.6 185
1949 30 Aksiyon Oyuncu 7.8 10,335
1949 30 Suç Oyuncu 6.9 2,614
1949 30 Dram Oyuncu 6.9 191
Film Altyazıları
Gold (2,557) Personal Shopper (1,689) Get Out (1,685) Logan (1,485) Silence (1,392) The Age of Shadows (1,004) Split (957) La La Land (923) Rings (868) The Fate of the Furious (851)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,096) The Flash (4,806) Into the Badlands (3,226) Gotham (2,321) The Blacklist (1,829) Fargo (1,753) Game of Thrones (1,492) Vikings (1,430) The Last Kingdom (1,427) Billions (1,248)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017