Giriş Kayıt
Lawrence Dobkin

Lawrence Dobkin (83)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Lawrence Dobkin, 16 Eylül 1919 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist. The Cabinet of Caligari (1962), Geronimo (1962), (1970) General Patton (1970), (1956) On Emir (1956) gibi yapımlarla biliniyor.28 Ekim 2002 tarihinde (83 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Eylül 1919
Ölüm Tarihi: 28 Ekim 2002
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Larry Dobkin
Takma İsmi: Larry
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Dram Oyuncu 6.4 2,001

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 9,305
1991 72 Dram Oyuncu    
1991 72 Fantastik Oyuncu 3.8 2,318
1986 Dram Oyuncu 7.0 3,399

Macgyver 1
1985 Aksiyon Oyuncu 7.7 30,605

Dallas 1
1978 Dram Yönetmen 7.0 9,501
1977 Macera Yönetmen 6.6 5,026
1977 Macera Senarist 7.7 883

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Yönetmen 6.5 7,768
1974 Dram Yönetmen    
1973 Suç Yönetmen 6.9 1,454

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Yönetmen 7.3 3,738

Walton Ailesi
1971 Dram Yönetmen 7.6 4,374
1971 Aksiyon Yönetmen 6.7 1,982

General Patton
1970 51 Biyografi Oyuncu 8.0 83,377

Kanlı Şehir
1966 47 Western Oyuncu 6.3 279
1965 Western Yönetmen 8.0 368
1965 Western Yönetmen 7.7 1,941
1964 Komedi Yönetmen 7.4 10,122
1964 Komedi Yönetmen 7.9 9,312
1963 Macera Yönetmen 7.9 103
1963 Aksiyon Oyuncu    
1963 Aksiyon Oyuncu    
1962 43 Aksiyon Oyuncu 5.9 729
1962 43 Gerilim Oyuncu 5.8 570
1960 Komedi Yönetmen 8.3 9,598
1960 Dram Oyuncu    
1959 40 Suç Oyuncu 6.5 80
1959 40 Biyografi Oyuncu 6.8 470

Gizli Teşkilat
1959 40 Macera Oyuncu 8.4 246,677
1959 Dram Oyuncu 8.1 2,500
1959 Komedi Oyuncu    
1959 Komedi Oyuncu    
1958 Tarihi Oyuncu    

Kader Bağlayınca
1958 39 Suç Oyuncu 7.7 10,322
1957 Western Oyuncu 8.5 1,790
1957 38 Romantik Oyuncu 5.7 111
1957 38 Western Oyuncu 6.1 106
1957 Aksiyon Oyuncu 8.4 100
1957 Dram Oyuncu 7.6 39
1957 38 Suç Oyuncu 6.2 144
1957 Aksiyon Oyuncu 8.1 147

Başarının Tatlı Kokusu
1957 38 Dram Oyuncu 8.2 21,187
1957 Dram Oyuncu    
1957 Dram Oyuncu    
1957 Komedi Oyuncu    

On Emir
1956 37 Macera Oyuncu 7.9 53,019
1956 Komedi Oyuncu 8.5 201
1956 37 Suç Oyuncu 6.7 1,106
1955 36 Suç Oyuncu 7.0 1,097
1955 Dram Oyuncu 8.3 57
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,882

Beni Öldüreceksin
1954 35 Suç Oyuncu 7.2 142

Gümüs kupa
1954 35 Dram Oyuncu 4.6 1,131

Yeryüzüne Hücum
1954 35 Korku Oyuncu 7.3 16,151
1953 34 Dram Oyuncu 7.4 8,287
1953 Komedi Oyuncu 5.6 204

Beş Parmak
1952 33 Dram Oyuncu 7.8 3,031

Alev İçinde
1952 33 Aksiyon Oyuncu 6.6 316
1952 33 Aksiyon Oyuncu 7.0 890
1952 Komedi Oyuncu 8.1 98
1952 33 Suç Oyuncu 6.4 231

Gazeteciler savasi
1952 33 Suç Oyuncu 7.2 1,801

Kanlı Sokak
1951 32 Suç Oyuncu 7.0 709
1951 Komedi Oyuncu 8.4 19,250

Dünyanın Durduğu Gün
1951 32 Dram Oyuncu 7.8 68,972
1951 32 Komedi Oyuncu 7.1 1,774
1951 32 Komedi Oyuncu 7.5 4,734
1949 30 Dram Oyuncu 7.4 8,780
1949 30 Dram Oyuncu 6.6 185

Son Hücüm
1949 30 Aksiyon Oyuncu 7.8 10,616
1949 30 Suç Oyuncu 6.9 2,614
1949 30 Dram Oyuncu 6.9 191
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018