Giriş Kayıt
Amel Djemel

Amel Djemel


Oyuncu

Amel Djemel, oyuncu. (2001) Yamakasi (2001), (1999) Pourquoi pas moi? (1999), (2006) Ne Kadar Güzelsin (2006), (2002) Blanche (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ne Kadar Güzelsin
2006 Komedi Oyuncu 5.2 624
2004 Dram Oyuncu 5.8 6
2002 Macera Oyuncu 3.1 658

Yamakasi
2001 Aksiyon Oyuncu 6.1 8,671
1999 Komedi Oyuncu 6.7 728
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,207) Den of Thieves (3,001) Maze Runner: The Death Cure (2,772) Winchester (2,516) Hostiles (2,292) 12 Strong (1,806) A martfüi rém (1,723) The Commuter (1,340) Bleeding Steel (1,285) Submergence (1,190)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,449) Supernatural (4,702) The Big Bang Theory (3,328) Gotham (2,804) The Terror (2,789) Arrow (2,350) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,335) The Flash (1,948) Westworld (1,710) Krypton (1,694)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018