Giriş Kayıt
Omid Djalili

Omid Djalili (51)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Omid Djalili, 30 Eylül 1965 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Modigliani (2004), The Infidel (2010), My Family and Other Animals (2005), Sky Captain ve Yarının Dünyası (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Eylül 1965
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Omid Djalki
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 51 Komedi Oyuncu 4.9 173
2016 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,563

Kuzular Firarda
2015 50 Animasyon Oyuncu 7.4 27,047
2015 50 Aile Oyuncu 5.6 516
2015 Dram Oyuncu 7.5 1,634
2015 50 Belgesel Oyuncu    
2014 49 Belgesel Yapımcı 7.4 169
2013 Dram Oyuncu 5.4 379
2011 46 Komedi Oyuncu 3.5 772
2011 Komedi Oyuncu 3.5 329

Sevimli Hayvanlar
2010 45 Animasyon Oyuncu 4.9 4,646
2010 45 Belgesel Oyuncu    
2010 45 Komedi Oyuncu 4.3 62,393
2010 45 Belgesel Oyuncu 7.9 69
2010 45 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.4 5,719

Bağımlılık
2010 45 Biyografi Oyuncu 6.4 6,096
2009 44 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,464
2009 Suç Oyuncu 9.4 914
2009 Aksiyon Oyuncu 7.0 62
2008 43 Komedi Oyuncu 3.8 44,531

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 42 Aksiyon Oyuncu 7.1 498,604

Orman Çetesi
2006 41 Animasyon Oyuncu 6.8 133,484

Uzaylı Otopsisi
2006 41 Komedi Oyuncu 5.8 6,590
2005 40 Macera Oyuncu 6.5 45,853
2005 40 Komedi Oyuncu 7.5 1,262
2005 Komedi Oyuncu
Senarist
8.4 310

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 39 Aksiyon Oyuncu 6.1 74,602
2004 Komedi Oyuncu 7.8 388
2004 39 Biyografi Oyuncu 7.4 8,495
2004 39 Komedi Oyuncu 5.6 4,152
2004 39 Aksiyon Oyuncu 7.3 61
2003 Tarihi Oyuncu 7.2 57
2002 37 Komedi Oyuncu    

Casus Oyunu
2001 36 Aksiyon Oyuncu 7.1 125,716

Sıradışı Sanıklar
2001 36 Komedi Oyuncu 6.5 30,649

Gladyatör
2000 35 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,053,388
2000 35 Macera Oyuncu    

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 34 Aksiyon Oyuncu 6.4 162,885

Aşk Engel Tanımaz
1999 34 Komedi Oyuncu 7.0 216,005

Mumya
1999 34 Aksiyon Oyuncu 7.0 331,591
1999 Biyografi Oyuncu    
1990 Komedi Oyuncu 8.1 3,184
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,749) Kidnap (5,244) The Fate of the Furious (4,217) The Boss Baby (2,954) Contratiempo (2,197) Dangal (2,011) The Great Wall (1,713) Get Out (1,497) The LEGO Batman Movie (1,419) The Shack (1,391)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,113) American Gods (6,869) Lucifer (5,242) Fargo (5,233) Into the Badlands (3,482) The 100 (3,187) Twin Peaks (3,034) Arrow (2,782) Better Call Saul (2,238) 12 Monkeys (2,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017