Giriş Kayıt
Rob Dixon

Rob Dixon


Oyuncu

Rob Dixon, oyuncu. The Great Ecstasy of Robert Carmichael (2005), (2010) Kurt Adam (2010), (2007) Sel (2007), (2006) Roma'nın En Büyük Kabusu: Hannibal (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Noel Arifesi
2015 Komedi Oyuncu 5.0 1,622

Kurt Adam
2010 Dram Oyuncu 5.8 94,678

Sel
2007 Aksiyon Oyuncu 4.8 5,290

Roma'nın En Büyük Kabusu: Hannibal
2006 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,123
2005 Dram Oyuncu 5.0 1,065
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,183
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,347
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,875
1988 Dram Oyuncu 7.2 173
1987 Suç Oyuncu 7.0 218
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,276
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,122) Den of Thieves (2,755) Maze Runner: The Death Cure (2,453) Hostiles (2,313) Winchester (2,272) 12 Strong (2,089) Submergence (1,719) Peter Rabbit (1,272) The Commuter (1,175) A martfüi rém (903)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,169) Supernatural (4,035) The Flash (3,403) The Terror (2,817) The Big Bang Theory (2,583) Legion (2,516) Gotham (2,254) The Expanse (2,044) The Crossing (1,922) Arrow (1,909)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018