Giriş Kayıt
Rob Dixon

Rob Dixon


Oyuncu

Rob Dixon, oyuncu. The Great Ecstasy of Robert Carmichael (2005), (2010) Kurt Adam (2010), (2007) Sel (2007), (2006) Roma'nın En Büyük Kabusu: Hannibal (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Noel Arifesi
2015 Komedi Oyuncu 5.0 1,442

Kurt Adam
2010 Dram Oyuncu 5.8 91,708

Sel
2007 Aksiyon Oyuncu 4.8 5,290

Roma'nın En Büyük Kabusu: Hannibal
2006 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,123
2005 Dram Oyuncu 5.0 1,065
2000 Suç Oyuncu 7.9 3,969
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,134
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,407
1988 Dram Oyuncu 7.2 173
1987 Suç Oyuncu 7.0 218
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,063
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,910) Live by Night (6,632) Hidden Figures (5,568) Rogue One (5,000) Split (4,663) Paterson (3,914) Assassin's Creed (3,870) Patriots Day (3,720) Allied (3,411) Passengers (1,554)
Dizi Altyazıları
Legion (9,169) Arrow (5,463) The 100 (3,451) The Flash (3,343) The Expanse (3,069) Colony (2,468) Designated Survivor (2,411) The Last Kingdom (1,908) Vikings (1,894) The Originals (1,859)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017