Giriş Kayıt
Rob Dixon

Rob Dixon


Oyuncu

Rob Dixon, oyuncu. The Great Ecstasy of Robert Carmichael (2005), (2010) Kurt Adam (2010), (2007) Sel (2007), (2006) Roma'nın En Büyük Kabusu: Hannibal (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Noel Arifesi
2015 Komedi Oyuncu 5.1 1,446

Kurt Adam
2010 Dram Oyuncu 5.8 92,152

Sel
2007 Aksiyon Oyuncu 4.8 5,290

Roma'nın En Büyük Kabusu: Hannibal
2006 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,123
2005 Dram Oyuncu 5.0 1,065
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,004
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,160
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,457
1988 Dram Oyuncu 7.2 173
1987 Suç Oyuncu 7.0 218
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,101
Film Altyazıları
Kidnap (5,422) Beauty and the Beast (4,785) The Fate of the Furious (2,424) The Boss Baby (1,770) Contratiempo (1,740) The Shack (1,587) Dangal (1,502) The Great Wall (1,211) Redivider (1,084) Get Out (1,059)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,791) Supernatural (4,872) Lucifer (3,975) Better Call Saul (3,584) Fargo (3,430) Into the Badlands (3,385) Twin Peaks (3,352) The 100 (2,237) 12 Monkeys (2,076) Doctor Who (1,955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017