Giriş Kayıt
Rob Dixon

Rob Dixon


Oyuncu

Rob Dixon, oyuncu. The Great Ecstasy of Robert Carmichael (2005), (2010) Kurt Adam (2010), (2007) Sel (2007), (2006) Roma'nın En Büyük Kabusu: Hannibal (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Noel Arifesi
2015 Komedi Oyuncu 5.1 1,446

Kurt Adam
2010 Dram Oyuncu 5.8 91,954

Sel
2007 Aksiyon Oyuncu 4.8 5,290

Roma'nın En Büyük Kabusu: Hannibal
2006 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,123
2005 Dram Oyuncu 5.0 1,065
2000 Suç Oyuncu 7.9 3,992
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,151
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,427
1988 Dram Oyuncu 7.2 173
1987 Suç Oyuncu 7.0 218
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,080
Film Altyazıları
Gold (4,110) Get Out (2,462) Logan (2,009) La La Land (1,289) The Age of Shadows (1,272) Split (1,262) Rings (1,204) Zashchitniki (1,130) The Great Wall (996) Personal Shopper (984)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,757) The Blacklist (3,418) Into the Badlands (2,918) Fargo (2,681) The Last Kingdom (2,556) Doctor Who (2,143) Vikings (1,637) Game of Thrones (1,630) The Expanse (1,626) Supernatural (1,321)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017