Giriş Kayıt
A.J. Dix

A.J. Dix


Yapımcı

A.J. Dix, yapımcı. Şanslı Slevin (2006), Tutku Günlükleri (2011), Sarışın Bomba (2017), Sesini Duyur (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: AJ Dix
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Yapımcı 7.1 22,139
2017 Aksiyon Yapımcı    
2017 Komedi Yapımcı    
2016 Biyografi Yapımcı 6.6 2,845

Karanlık Yerler
2015 Dram Yapımcı 6.2 32,683

Tutku Günlükleri
2011 Komedi Yapımcı 6.2 90,224

Kelebek Etkisi 3
2009 Suç Yapımcı 5.6 15,628

Uyurgezer
2008 Dram Yapımcı 6.2 4,954

Kod Adı: Temizlikçi
2007 Aksiyon Yapımcı 4.5 10,202

Kelebek Etkisi 2
2006 Dram Yapımcı 4.4 30,296

Şanslı Slevin
2006 Suç Yapımcı 7.8 274,495

Sesini Duyur
2004 Aile Yapımcı 5.9 23,848

Kelebek Etkisi
2004 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.7 384,127
2003 Belgesel Yapımcı 2.7 3,618
2002 Komedi Yapımcı 6.2 4,006
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017