Giriş Kayıt
A.J. Dix

A.J. Dix


Yapımcı

A.J. Dix, yapımcı. Şanslı Slevin (2006), Tutku Günlükleri (2011), Sarışın Bomba (2017), Sesini Duyur (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: AJ Dix
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı    
2018 Aksiyon Yapımcı    

Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Yapımcı 6.8 74,393
2016 Biyografi Yapımcı 6.6 3,691

Karanlık Yerler
2015 Dram Yapımcı 6.2 33,709

Tutku Günlükleri
2011 Komedi Yapımcı 6.2 91,052

Kelebek Etkisi 3
2009 Suç Yapımcı 5.6 16,402

Uyurgezer
2008 Dram Yapımcı 6.2 4,954

Kod Adı: Temizlikçi
2007 Aksiyon Yapımcı 4.5 10,202

Kelebek Etkisi 2
2006 Korku Yapımcı 4.4 30,820

Şanslı Slevin
2006 Suç Yapımcı 7.8 277,429

Sesini Duyur
2004 Aile Yapımcı 5.9 24,003

Kelebek Etkisi
2004 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.7 390,799
2003 Belgesel Yapımcı 2.7 3,618
2002 Komedi Yapımcı 6.2 4,006
Film Altyazıları
The Foreigner (9,394) Flatliners (4,674) Beyond Skyline (3,753) It (3,414) The Mountain Between Us (3,383) Dunkirk (2,904) Stronger (2,359) American Made (1,914) Kingsman: The Golden Circle (1,783) Victoria & Abdul (1,276)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017