Giriş Kayıt
A.J. Dix

A.J. Dix


Yapımcı

A.J. Dix, yapımcı. Şanslı Slevin (2006), Sarışın Bomba (2017), Tutku Günlükleri (2011), Sesini Duyur (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: AJ Dix
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı 7.3 6,989
2018 Aksiyon Yapımcı 6.1 11,185

Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Yapımcı 6.7 128,755
2016 Biyografi Yapımcı 6.6 8,103

Karanlık Yerler
2015 Dram Yapımcı 6.2 35,566

Tutku Günlükleri
2011 Komedi Yapımcı 6.2 92,624

Kelebek Etkisi 3
2009 Suç Yapımcı 5.6 17,012

Uyurgezer
2008 Dram Yapımcı 6.2 4,954

Kod Adı: Temizlikçi
2007 Aksiyon Yapımcı 4.5 10,202

Kelebek Etkisi 2
2006 Korku Yapımcı 4.4 30,820

Şanslı Slevin
2006 Suç Yapımcı 7.8 282,223

Sesini Duyur
2004 Aile Yapımcı 5.9 24,620

Kelebek Etkisi
2004 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.7 402,758
2003 Belgesel Yapımcı 2.7 3,618
2002 Komedi Yapımcı 6.2 4,006
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018