Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Andrew Divoff

Andrew Divoff (61)


Oyuncu, Yapımcı

Andrew Daniel Divoff, 02 Temmuz 1955 San Tome, Venezuela doğumlu oyuncu, yapımcı. Toy Soldiers (1991), Tılsım (1997), Mezarlık Devriyesi (1990), Ağır Abiler (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Andrew Daniel Divoff
Doğum Tarihi: 02 Temmuz 1955
Doğum Yeri: San Tome, Venezuela
Diğer Bir İsmi: Andy Divoff | Endryu Divoff
Takma İsmi: Andy
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.85 m
6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Oyuncu    

Ağır Abiler
2014 59 Aksiyon Oyuncu 5.6 2,958

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 8.1 117,139
2012 Aksiyon Oyuncu 8.0 7,047

Yaşayan Ölülerin Gecesi
2012 57 Korku Yapımcı
Oyuncu
3.0 1,630
2010 Aksiyon Oyuncu 8.5 6,674
2010 55 Korku Oyuncu 3.4 781

Cennetteki Gölgeler
2010 55 Aksiyon Oyuncu 4.3 285
2010 55 Suç Oyuncu 2.4 755
2009 54 Aksiyon Oyuncu 3.6 337
2009 54 Dram Oyuncu    
2008 53 Suç Oyuncu    

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 53 Aksiyon Oyuncu 6.2 343,414
2007 52 Korku Oyuncu 4.3 1,510

Hazine Avcıları
2007 52 Aksiyon Oyuncu 4.5 3,828
2007 52 Suç Oyuncu    

Amerikan Rüyaları
2006 51 Komedi Oyuncu 5.5 22,729
2005 50 Macera Oyuncu 3.7 583

Moskova Ateşi
2004 49 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,988
2004 Macera Oyuncu 8.4 393,059
2003 48 Aksiyon Oyuncu 5.3 324

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 45,097
2001 Aksiyon Oyuncu 7.6 38,438
2001 Belgesel Oyuncu 6.1 1,074
2001 46 Suç Oyuncu 6.5 1,052

Gece Kulubü
2001 46 Aksiyon Oyuncu 5.2 250

Faust : Lanetlilerin Aşkı
2000 45 Fantastik Oyuncu 4.1 3,047
2000 45 Dram Oyuncu 6.3 1,992

Tılsım 2
1999 44 Fantastik Oyuncu    
1998 43 Gerilim Oyuncu 5.7 236

Tılsım
1997 42 Fantastik Oyuncu 5.7 15,639

Hava Kuvvetleri Bir
1997 42 Aksiyon Oyuncu 6.4 150,033
1997 Aksiyon Oyuncu 5.3 876

Kanlı Baskın
1997 42 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,131
1996 41 Aksiyon Oyuncu 3.9 2,998

Ölümcül Yolculuk
1996 41 Dram Oyuncu    

Rüyanın Bedeli
1996 41 Aksiyon Oyuncu 5.7 108
1995 Aksiyon Oyuncu 6.5 13,651

Adi Dedektif
1994 39 Aksiyon Oyuncu 5.8 3,985
1993 Aksiyon Oyuncu 5.4 12,024

İskoçyalı
1992 Aksiyon Oyuncu 7.3 10,212
1991 36 Aksiyon Oyuncu 6.5 16,495

Mezarlık Devriyesi
1990 35 Korku Oyuncu 4.8 7,036

48 Saat Daha
1990 35 Aksiyon Oyuncu 5.8 30,048

Kızıl Ekim
1990 35 Aksiyon Oyuncu 7.6 147,116
1988 33 Macera Oyuncu 3.4 7,677
1987 Macera Oyuncu    
1986 31 Korku Oyuncu 4.7 1,282

A Takımı
1983 Aksiyon Oyuncu 7.6 26,436
- Korku Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017