Giriş Kayıt
Michael Dinner

Michael Dinner


Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Michael Dinner, yönetmen, yapımcı, senarist. Justified (2010), The Wonder Years (1988), Masters of Sex (2013), Sneaky Pete (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.3 7,623
2015 Suç Yönetmen 8.3 18,157
2015 Aksiyon Yapımcı 6.8 5,652
2013 Komedi Çeşitli    
2013 Dram Yönetmen 8.0 31,209
2012 Suç Yapımcı
Yönetmen
6.5 3,750
2012 Dram Yönetmen 6.0 636
2010 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
8.6 73,017
2009 Suç Yönetmen
Çeşitli
8.0 2,436
2007 Suç Yönetmen
Yapımcı
   

Biyonik Kadın
2007 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
5.7 7,506
2004 Dram Yönetmen    
2003 Dram Yapımcı
Çeşitli
8.1 119
2001 Dram Yapımcı
Yönetmen
   

Yenilmez Takım
2000 Suç Yönetmen 5.6 4,128

Erken Baskı
1996 Dram Yönetmen 7.5 10,102
1990 Suç Yönetmen 7.7 27,663
1989 Suç Yapımcı    
1988 Komedi Yönetmen 4.3 2,584
1988 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.3 30,689
Dizi Altyazıları
Westworld (9,260) The 100 (2,715) La casa de papel (2,129) 12 Monkeys (2,081) The Expanse (1,947) The Crossing (1,693) Into the Badlands (1,684) Vikings (1,103) Legion (1,091) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018