Giriş Kayıt
Patricia Dinev

Patricia Dinev


Oyuncu

Patricia Dinev, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alın Yazısı
2000 Dram Oyuncu 6.8 981
1999 Komedi Oyuncu 6.5 299
1999 Komedi Oyuncu 5.3 697
1999 Komedi Oyuncu 6.5 773
1998 Komedi Oyuncu 7.1 433
1991 Komedi Oyuncu 6.8 41
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,683) Den of Thieves (2,443) Hostiles (2,425) 12 Strong (2,362) Maze Runner: The Death Cure (2,050) Winchester (1,477) Peter Rabbit (1,348) Submergence (1,343) The Commuter (995) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,510) The Flash (3,221) Supernatural (3,107) The Terror (2,878) Legion (2,803) The Crossing (1,797) The Expanse (1,722) The Big Bang Theory (1,191) Vikings (1,127) Arrow (1,063)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018