Giriş Kayıt
Savaş Dinçel

Savaş Dinçel (66)


Oyuncu

Savaş Dinçel, 01 Ocak 1942 Fatih, Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu. Ağır Roman (1997), Hababam Sınıfı Güle Güle (1981), Aşık Oldum (1985), (2002) Ekmek teknesi (2002) gibi yapımlarla biliniyor.20 Aralık 2007 tarihinde (66 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1942
Ölüm Tarihi: 20 Aralık 2007
Doğum Yeri: Fatih, Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Savas Dincel | Savas Dinçer
Boyu: 1.80 m
8.8 (11 Oy)
  • Currently 176.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Suluboya
2009 Animasyon Oyuncu 6.5 129
2007 65 Komedi Oyuncu 4.5 150
2007 65 Dram Oyuncu 4.5 82
2007 Dram Oyuncu 4.7 12
2006 64 Dram Oyuncu 6.8 1,331
2006 Dram Oyuncu 7.0 28
2002 60 Dram Oyuncu 5.7 517
2002 Dram Oyuncu 8.2 2,277
2000 58 Dram Oyuncu 7.4 2,006
2000 58 Müzikal Oyuncu 5.2 1,552
2000 58 Macera Oyuncu 6.6 123
1998 56 Tarihi Oyuncu 8.0 1,203
1997 55 Suç Oyuncu 7.8 6,980
1995 Komedi Oyuncu    
1994 52 Oyuncu 6.3 13
1994 52 Tarihi Oyuncu 9.0 1,495
1989 Komedi Oyuncu 8.2 1,945
1987 45 Komedi Oyuncu 3.5 145
1987 45 Komedi Oyuncu    
1985 43 Komedi Oyuncu 7.0 934
1984 42 Komedi Oyuncu 3.4 132
1983 Dram Oyuncu    
1981 39 Komedi Oyuncu 6.6 3,505

Gül Hasan
1980 38 Oyuncu 6.8 33
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,004) Kidnap (4,044) The Fate of the Furious (3,917) The Boss Baby (2,714) Contratiempo (1,863) Dangal (1,686) The Great Wall (1,468) The LEGO Batman Movie (1,313) Get Out (1,298) The Shack (1,142)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,561) American Gods (5,707) Fargo (4,753) Lucifer (4,644) The 100 (2,810) Into the Badlands (2,677) Arrow (2,591) The Flash (1,870) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,760)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017