Giriş Kayıt
Savaş Dinçel

Savaş Dinçel (66)


Oyuncu

Savaş Dinçel, 01 Ocak 1942 Fatih, Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu. Ağır Roman (1997), Hababam Sınıfı Güle Güle (1981), Aşık Oldum (1985), (2002) Ekmek teknesi (2002) gibi yapımlarla biliniyor.20 Aralık 2007 tarihinde (66 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1942
Ölüm Tarihi: 20 Aralık 2007
Doğum Yeri: Fatih, Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Savas Dincel | Savas Dinçer
Boyu: 1.80 m
8.8 (12 Oy)
  • Currently 176.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Suluboya
2009 Animasyon Oyuncu 6.5 129
2007 65 Komedi Oyuncu 4.6 152
2007 65 Dram Oyuncu 4.5 83
2007 Dram Oyuncu 4.7 12
2006 64 Dram Oyuncu 6.8 1,375
2006 Dram Oyuncu 7.0 28
2006 Komedi Oyuncu 5.0 43
2002 60 Dram Oyuncu 5.8 533
2002 Dram Oyuncu 8.1 2,444
2000 58 Dram Oyuncu 7.4 2,083
2000 58 Müzikal Oyuncu 5.2 1,678
2000 58 Macera Oyuncu 6.6 126
1998 56 Tarihi Oyuncu 7.8 1,313
1997 55 Suç Oyuncu 7.8 7,362
1995 Komedi Oyuncu    
1994 52 Oyuncu 7.7 21
1994 52 Tarihi Oyuncu 8.7 1,621
1989 Komedi Oyuncu 8.2 2,112
1987 45 Komedi Oyuncu 3.6 149
1987 45 Komedi Oyuncu    
1985 43 Komedi Oyuncu 7.0 990
1984 42 Komedi Oyuncu 3.4 137
1983 Dram Oyuncu    
1981 39 Komedi Oyuncu 6.6 3,804

Gül Hasan
1980 38 Oyuncu 6.8 33
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017