Giriş Kayıt
Savaş Dinçel

Savaş Dinçel (66)


Oyuncu

Savaş Dinçel, 01 Ocak 1942 Fatih, Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu. Ağır Roman (1997), Hababam Sınıfı Güle Güle (1981), Aşık Oldum (1985), (2002) Ekmek teknesi (2002) gibi yapımlarla biliniyor.20 Aralık 2007 tarihinde (66 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1942
Ölüm Tarihi: 20 Aralık 2007
Doğum Yeri: Fatih, Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Savas Dincel | Savas Dinçer
Boyu: 1.80 m
8.5 (14 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Suluboya
2009 Animasyon Oyuncu 6.5 129
2007 65 Komedi Oyuncu 4.5 156
2007 65 Dram Oyuncu 4.5 83
2007 Dram Oyuncu 4.7 12
2006 64 Dram Oyuncu 6.8 1,432
2006 Dram Oyuncu 7.0 28
2006 Komedi Oyuncu 5.0 43
2002 60 Dram Oyuncu 5.8 565
2002 Dram Oyuncu 8.0 2,592
2000 58 Dram Oyuncu 7.4 2,227
2000 58 Müzikal Oyuncu 5.2 1,764
2000 58 Macera Oyuncu 6.6 136
1998 56 Tarihi Oyuncu 7.8 1,390
1997 55 Suç Oyuncu 7.8 7,830
1995 Komedi Oyuncu    
1994 52 Oyuncu 7.9 34
1994 52 Tarihi Oyuncu 8.6 1,727
1989 Komedi Oyuncu 8.2 2,308
1987 45 Komedi Oyuncu 3.4 169
1987 Komedi Oyuncu 5.1 63
1985 43 Komedi Oyuncu 7.0 1,070
1984 42 Komedi Oyuncu 3.5 141
1983 Dram Oyuncu    
1981 39 Komedi Oyuncu 6.5 4,092

Gül Hasan
1980 38 Oyuncu 6.8 33
Dizi Altyazıları
Westworld (5,636) La casa de papel (3,720) The 100 (2,847) The Expanse (2,727) The Flash (2,538) Supernatural (1,936) Legion (1,857) The Big Bang Theory (1,633) Krypton (1,549) Vikings (1,483)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018