Giriş Kayıt
Stevie Ray Dallimore

Stevie Ray Dallimore (51)


Oyuncu

Stevie Ray Dallimore, 04 Mayıs 1967 Salt Lake City, Utah, ABD doğumlu oyuncu. (2013) Uzay Oyunları (2013), (2014) Hız Tutkusu (2014), (2015) Kağıttan Kentler (2015), (2002) Cennetten Çok Uzakta (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Mayıs 1967
Doğum Yeri: Salt Lake City, Utah, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 50 Dram Oyuncu 5.8 862

Kağıttan Kentler
2015 48 Dram Oyuncu 6.3 80,565
2015 Komedi Oyuncu 7.7 2,223

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 47 Macera Oyuncu 6.7 355,189

Hız Tutkusu
2014 47 Aksiyon Oyuncu 6.5 148,991

Uzay Oyunları
2013 46 Aksiyon Oyuncu 6.7 202,636
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 70,350
2012 Dram Oyuncu 7.7 20,550

Amerikan Pastası: Buluşma
2012 45 Komedi Oyuncu 6.7 184,681

Neşeli Gürültü
2012 45 Komedi Oyuncu 5.7 6,994
2009 42 Gerilim Oyuncu 6.5 91

Haberci
2009 42 Dram Oyuncu 7.1 31,360

Gezgin Pantolon Kardeşliği 2
2008 41 Komedi Oyuncu 6.2 24,255

Söz ve Müzik
2007 40 Komedi Oyuncu 6.5 88,081

Dedikoducu Kız
2007 Dram Oyuncu 7.4 130,593
2004 Aksiyon Oyuncu 9.5 15,093

Cennetten Çok Uzakta
2002 35 Dram Oyuncu 7.4 39,329
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,798

Katil Asansör
2001 34 Aksiyon Oyuncu 4.5 3,326
1990 Suç Oyuncu 7.7 27,460
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,156
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,884) Den of Thieves (3,306) Hostiles (3,032) Maze Runner: The Death Cure (2,869) 12 Strong (2,811) Winchester (2,201) Submergence (1,685) Peter Rabbit (1,596) The Commuter (1,375) Wildling (987)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,405) Supernatural (4,266) The Flash (3,731) The Terror (3,620) Legion (3,272) The Big Bang Theory (2,558) Gotham (2,169) The Crossing (2,103) The Expanse (2,007) Arrow (1,923)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018