Giriş Kayıt
Stevie Ray Dallimore

Stevie Ray Dallimore (50)


Oyuncu

Stevie Ray Dallimore, 04 Mayıs 1967 Salt Lake City, Utah, ABD doğumlu oyuncu. (2013) Uzay Oyunları (2013), (2014) Hız Tutkusu (2014), (2015) Kağıttan Kentler (2015), (2002) Cennetten Çok Uzakta (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Mayıs 1967
Doğum Yeri: Salt Lake City, Utah, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 50 Dram Oyuncu 5.8 750

Kağıttan Kentler
2015 48 Dram Oyuncu 6.3 79,500
2015 Komedi Oyuncu 7.7 2,223

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 47 Macera Oyuncu 6.7 351,386

Hız Tutkusu
2014 47 Aksiyon Oyuncu 6.5 147,958

Uzay Oyunları
2013 46 Aksiyon Oyuncu 6.7 201,237
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 69,281
2012 Dram Oyuncu 7.7 20,354

Amerikan Pastası: Buluşma
2012 45 Komedi Oyuncu 6.7 183,642

Neşeli Gürültü
2012 45 Komedi Oyuncu 5.7 6,994
2009 42 Gerilim Oyuncu 6.5 91

Haberci
2009 42 Dram Oyuncu 7.2 30,292

Gezgin Pantolon Kardeşliği 2
2008 41 Komedi Oyuncu 6.2 24,127

Söz ve Müzik
2007 40 Komedi Oyuncu 6.5 87,605

Dedikoducu Kız
2007 Dram Oyuncu 7.4 129,446
2004 Aksiyon Oyuncu 9.5 15,093

Cennetten Çok Uzakta
2002 35 Dram Oyuncu 7.4 39,109
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,674

Katil Asansör
2001 34 Aksiyon Oyuncu 4.4 3,032
1990 Suç Oyuncu 7.7 27,275
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,133
Dizi Altyazıları
La casa de papel (22,126) Vikings (2,221) Black Mirror (2,014) Counterpart (1,939) Bron/Broen (1,701) Legends of Tomorrow (1,241) Supernatural (1,046) The Alienist (911) Altered Carbon (902) Blindspot (822)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018