Giriş Kayıt
Stevie Ray Dallimore

Stevie Ray Dallimore (50)


Oyuncu

Stevie Ray Dallimore, 04 Mayıs 1967 Salt Lake City, Utah, ABD doğumlu oyuncu. (2013) Uzay Oyunları (2013), (2014) Hız Tutkusu (2014), (2015) Kağıttan Kentler (2015), (2002) Cennetten Çok Uzakta (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Mayıs 1967
Doğum Yeri: Salt Lake City, Utah, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 50 Dram Oyuncu    

Kağıttan Kentler
2015 48 Dram Oyuncu 6.3 74,194
2015 Komedi Oyuncu 7.7 2,223

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 47 Macera Oyuncu 6.7 336,231

Hız Tutkusu
2014 47 Aksiyon Oyuncu 6.5 144,437

Uzay Oyunları
2013 46 Aksiyon Oyuncu 6.7 195,719
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 65,758
2012 Dram Oyuncu 7.7 19,547

Amerikan Pastası: Buluşma
2012 45 Komedi Oyuncu 6.7 179,593

Neşeli Gürültü
2012 45 Komedi Oyuncu 5.7 6,976
2009 42 Gerilim Oyuncu 6.5 91

Haberci
2009 42 Dram Oyuncu 7.2 30,292

Gezgin Pantolon Kardeşliği 2
2008 41 Komedi Oyuncu 6.2 23,588

Söz ve Müzik
2007 40 Komedi Oyuncu 6.5 85,514

Dedikoducu Kız
2007 Dram Oyuncu 7.4 124,629
2004 Aksiyon Oyuncu 9.5 15,093

Cennetten Çok Uzakta
2002 35 Dram Oyuncu 7.4 38,111
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,084

Katil Asansör
2001 34 Aksiyon Oyuncu 4.4 3,032
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,476
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,070
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017