Giriş Kayıt
Erin Dignam

Erin Dignam


Senarist, Yönetmen, Oyuncu

Erin Dignam, senarist, yönetmen, oyuncu. The Yellow Handkerchief (2008) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Derin Sular
2017 Dram Senarist 5.8 212

Gerçeğin İki Yüzü
2016 Dram Senarist 4.5 2,432
2008 Dram Senarist 6.8 6,870
2008 Dram Senarist 4.8 730
1997 Dram Yönetmen
Senarist
4.8 459

Tehlikeli Bekleyiş
1995 Dram Oyuncu 6.3 10,744
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017