Giriş Kayıt
Erin Dignam

Erin Dignam


Senarist, Yönetmen, Oyuncu

Erin Dignam, senarist, yönetmen, oyuncu. The Yellow Handkerchief (2008) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Senarist    
2016 Dram Senarist 3.3 588
2008 Dram Senarist 6.8 6,870
2008 Dram Senarist 4.8 730
1997 Dram Yönetmen
Senarist
4.8 459

Tehlikeli Bekleyiş
1995 Dram Oyuncu 6.3 10,744
Film Altyazıları
Gold (3,992) Get Out (2,396) Logan (1,913) La La Land (1,232) The Age of Shadows (1,215) Split (1,215) Rings (1,162) Zashchitniki (1,081) The Great Wall (949) Sand Castle (807)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,984) The Blacklist (3,342) Into the Badlands (2,775) Fargo (2,598) The Last Kingdom (2,511) Doctor Who (2,112) The Expanse (1,543) Vikings (1,513) Game of Thrones (1,498) Supernatural (1,230)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017