Giriş Kayıt
Erin Dignam

Erin Dignam


Senarist, Yönetmen, Oyuncu

Erin Dignam, senarist, yönetmen, oyuncu. The Yellow Handkerchief (2008), Gerçeğin İki Yüzü (2016), Derin Sular (2017), 8 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Derin Sular
2017 Dram Senarist 5.5 1,168

Gerçeğin İki Yüzü
2016 Dram Senarist 4.7 3,088
2008 Dram Senarist 6.8 6,870
2008 Dram Senarist 4.8 730
1997 Dram Yönetmen
Senarist
4.8 459

Tehlikeli Bekleyiş
1995 Dram Oyuncu 6.3 10,744
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,445) Hostiles (3,140) Den of Thieves (3,121) Maze Runner: The Death Cure (2,574) 12 Strong (2,451) Wildling (1,842) Winchester (1,324) Peter Rabbit (1,261) Submergence (1,225) The Commuter (1,210)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,562) The Terror (3,799) The Flash (3,241) Legion (3,063) Supernatural (2,930) The Crossing (2,442) The Expanse (1,623) Vikings (1,556) The Big Bang Theory (1,441) Fear the Walking Dead (1,093)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018