Giriş Kayıt
Erin Dignam

Erin Dignam


Senarist, Yönetmen, Oyuncu

Erin Dignam, senarist, yönetmen, oyuncu. The Yellow Handkerchief (2008), Derin Sular (2017), Gerçeğin İki Yüzü (2016), 8 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Derin Sular
2017 Dram Senarist 5.4 2,909

Gerçeğin İki Yüzü
2016 Dram Senarist 4.7 3,227
2008 Dram Senarist 6.8 6,870
2008 Dram Senarist 4.8 730
1997 Dram Yönetmen
Senarist
4.8 459

Tehlikeli Bekleyiş
1995 Dram Oyuncu 6.3 10,744
Film Altyazıları
Rampage (11,401) Ready Player One (8,545) Escape Plan 2: Hades (7,259) The Cured (1,886) Tomb Raider (1,792) Set It Up (955) Den 12. mann (830) Journey's End (764) Blockers (631) Black Panther (618)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,382) 12 Monkeys (2,875) La casa de papel (2,426) Into the Badlands (2,355) Legion (1,550) Fear the Walking Dead (1,376) The Expanse (1,226) Vikings (930) Colony (858) The Crossing (842)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018