Giriş Kayıt
Don Digirolamo

Don Digirolamo


Sesler, Müzisyen

Don Digirolamo, sesler, müzisyen. Çılgın Garsonlar (2005), Tanık (1985), Karateci Çocuk 2 (1986), Roxbury'de Bir Gece (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Don Di Girolamo | Don DiGirolamo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Sesler 5.7 665

Kasabadaki Sır
2010 Dram Sesler 6.3 9,361
2009 Korku Sesler 5.3 2,004

Kapak Güzeli
2009 Komedi Sesler 5.0 19,194

Ölümcül Sırlar
2009 Dram Sesler 3.9 215
2008 Komedi Sesler 6.4 15,660
2007 Dram Sesler    

Şişman Kızlar
2006 Komedi Sesler 3.0 8,301
2005 Aksiyon Sesler    
2005 Komedi Sesler 8.0 92,287

Çılgın Garsonlar
2005 Komedi Sesler 6.8 80,107
2005 Dram Sesler 7.6 185,986
2004 Komedi Sesler 5.9 5,288
2004 Aksiyon Sesler 4.3 717
2004 Belgesel Müzik 7.6 118

One Tree Hill 5
2003 Dram Sesler 7.7 63,093

Kutu
2003 Suç Sesler 5.0 410
2002 Aksiyon Sesler    
2001 Dram Sesler 7.5 3,873
2000 Komedi Sesler 3.8 2,276
1999 Suç Sesler 8.1 59,702
1999 Komedi Sesler 6.6 1,859

Roxbury'de Bir Gece
1998 Komedi Sesler 6.2 51,206

Küçük Mucize
1998 Komedi Sesler 6.9 19,141

Aile Reisi
1998 Animasyon Sesler 8.2 263,487
1998 Biyografi Sesler 6.5 1,650

Bir Yazarın Hayatı
1998 Biyografi Sesler 6.3 6,059

Geveze Papağan Paulie
1998 Macera Sesler 6.5 11,890
1998 Komedi Sesler 7.0 12,469

Aile Bağları
1997 Dram Sesler 6.0 4,353
1997 Macera Sesler    

İlk Suç
1997 Aksiyon Sesler    
1997 Dram Sesler 6.4 7,848
1997 Gerilim Sesler 5.7 826

Cinnet
1997 Dram Sesler 6.1 12,602
1997 Suç Sesler 7.7 6,400
1997 Dram Sesler    

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Sesler 8.2 110,784

Yol Arkadaşım Bir Fil
1996 Komedi Sesler 5.5 5,416
1996 Komedi Sesler 6.2 1,015
1996 Dram Sesler    
1996 Suç Sesler    

Siradisi bir kadin
1996 Dram Sesler 6.5 3,358
1996 Dram Sesler 7.5 3,634
1996 Aile Sesler 5.9 8,069
1996 Dram Sesler    
1996 Komedi Sesler 4.5 3,764
1996 Biyografi Sesler 7.1 2,685

Firlama kizlar
1995 Komedi Sesler 6.8 140,304
1995 Komedi Sesler 6.7 41,501
1995 Dram Sesler 6.5 15,800
1995 Macera Sesler    
1994 Komedi Sesler 4.1 5,847

Gölge
1994 Aksiyon Sesler 6.0 20,079
1994 Dram Sesler    
1994 Suç Sesler 6.2 6,344

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Sesler 4.4 2,743
1993 Dram Sesler 5.7 13,147

Hayvan Mezarlığı 2
1992 Aksiyon Sesler 4.8 14,727
1992 Suç Sesler 6.0 5,631
1991 Komedi Sesler 6.7 24,514

Bana Söz Ver!
1991 Komedi Sesler 5.9 426

Çıplak Silah 2
1991 Aksiyon Sesler 6.8 90,531

Artık Çocuk Değiller
1991 Suç Sesler 7.8 104,121
1991 Dram Sesler 6.4 5,185
1991 Dram Sesler 5.6 5,067

Tutku Sarayı
1990 Dram Sesler 6.5 6,378

Şenlik Ateşi
1990 Komedi Sesler 5.5 18,677

Dostluk Yemini
1990 Dram Sesler 6.5 4,416

Korku Günleri
1990 Komedi Sesler 6.2 12,184

Gel Cenneti Gör
1990 Dram Sesler 6.7 2,097

Aşk Denizi
1989 Suç Sesler 6.8 32,347

Karateci Çocuk 3
1989 Aksiyon Sesler 5.1 39,546

İnsan İki Kere Ölür
1989 Aksiyon Sesler 6.3 3,364
1989 Aksiyon Sesler 5.3 2,619

Çılgın Beyzbolcular
1989 Komedi Sesler 7.2 52,984

Cazibe
1989 Komedi Sesler 6.0 1,343

Masum Sanık Roger Rabbit
1988 Animasyon Sesler 7.7 156,043
1988 Komedi Sesler 6.8 19,946

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 Komedi Sesler 5.2 22,204
1988 Komedi Sesler 5.8 6,874
1988 Komedi Sesler 7.3 68,979
1988 Macera Sesler 3.4 7,989

Bebeğimiz Olacak
1988 Komedi Sesler 5.8 9,730

Güneş İmparatorluğu
1987 Dram Sesler 7.8 98,546

Çetin Ceviz
1987 Dram Sesler 6.7 4,731
1987 Komedi Sesler 5.2 5,386
1987 Komedi Sesler 6.0 446
1987 Komedi Sesler 6.6 35,021

Harika Şeyler
1987 Dram Sesler 7.1 22,467
1987 Suç Sesler 6.4 3,377

King Kong Yaşıyor
1986 Aksiyon Sesler 3.8 4,405

Üç kabadayi
1986 Macera Sesler 6.4 58,326
1986 Aksiyon Sesler 4.9 4,373

İnsan Avcısı
1986 Suç Sesler 7.2 54,979

Cennet Kulübü
1986 Komedi Sesler 4.9 4,977

Karateci Çocuk 2
1986 Aksiyon Sesler 5.9 59,683

Menekşeler Mavidir
1986 Dram Sesler 5.7 540

Mor Yıllar
1985 Dram Sesler 7.8 66,549

Bizim Gibi Casuslar
1985 Komedi Sesler 6.4 37,847

Beyaz Geceler
1985 Dram Sesler 6.6 5,559

Tanık
1985 Dram Sesler 7.4 72,703

Gece Yarısı
1985 Aksiyon Sesler 6.5 8,562

Amazon'da Fırtına
1984 Aksiyon Sesler 6.9 70,271
1984 Dram Sesler 5.0 3,011
1984 Macera Sesler 6.8 1,149

Karateci Çocuk
1984 Aksiyon Sesler 7.2 144,126

Yaralı Yüz
1983 Suç Sesler 8.3 603,948
1983 Komedi Sesler 4.5 3,003
1983 Dram Sesler 7.1 4,594
1983 Komedi Sesler 7.5 114,449
1983 Dram Sesler 6.1 39,427
1983 Gerilim Sesler 6.6 2,130

Mavi Yıldırım
1983 Aksiyon Sesler 6.4 13,610
1983 Dram Sesler 6.2 553

E.T.
1982 Aile Sesler 7.9 311,948

Subay Ve Centilmen
1982 Dram Sesler 7.0 41,319
1982 Komedi Sesler 5.2 2,421

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 Aksiyon Sesler 8.8 956,558

Bırak Güneş İçeri Girsin
1979 Komedi Sesler 7.6 29,614
1979 Belgesel Sesler 8.2 2,879

Fezada Çarpışanlar
1978 Aksiyon Sesler 3.8 4,610
1963 Macera Sesler 6.7 8,888
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,828) Blade Runner 2049 (3,518) Jigsaw (2,640) Last Flag Flying (2,433) The Man from Earth: Holocene (2,413) Geostorm (2,378) The Open House (1,345) Dunkirk (1,187) The Foreigner (1,052) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,128) Black Mirror (5,645) Supernatural (4,717) The Big Bang Theory (4,057) Shameless (2,658) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,572) The Blacklist (2,230) The Flash (1,915) The X Files (1,894) Knightfall (1,483)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018