Giriş Kayıt
Don Digirolamo

Don Digirolamo


Sesler, Müzisyen

Don Digirolamo, sesler, müzisyen. Çılgın Garsonlar (2005), Tanık (1985), Karateci Çocuk 2 (1986), Roxbury'de Bir Gece (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Don Di Girolamo | Don DiGirolamo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Sesler 5.7 665

Kasabadaki Sır
2010 Dram Sesler 6.3 9,361
2009 Korku Sesler 5.3 2,004

Kapak Güzeli
2009 Komedi Sesler 5.0 19,523

Ölümcül Sırlar
2009 Dram Sesler 3.9 215
2008 Komedi Sesler 6.4 15,743
2007 Dram Sesler    

Şişman Kızlar
2006 Komedi Sesler 3.0 8,301
2005 Aksiyon Sesler    
2005 Komedi Sesler 8.0 93,815

Çılgın Garsonlar
2005 Komedi Sesler 6.8 80,897
2005 Dram Sesler 7.6 192,270
2004 Komedi Sesler 5.9 5,288
2004 Aksiyon Sesler 4.3 717
2004 Belgesel Müzik 7.6 118

One Tree Hill 5
2003 Dram Sesler 7.7 64,045

Kutu
2003 Suç Sesler 5.0 410
2002 Aksiyon Sesler    
2001 Dram Sesler 7.5 3,873
2000 Komedi Sesler 3.8 2,276
1999 Suç Sesler 8.1 61,380
1999 Komedi Sesler 6.6 1,859

Roxbury'de Bir Gece
1998 Komedi Sesler 6.2 51,673

Küçük Mucize
1998 Komedi Sesler 6.9 19,141

Aile Reisi
1998 Animasyon Sesler 8.2 267,840
1998 Biyografi Sesler 6.5 1,650

Bir Yazarın Hayatı
1998 Biyografi Sesler 6.3 6,059

Geveze Papağan Paulie
1998 Macera Sesler 6.5 11,890
1998 Komedi Sesler 7.0 12,469

Aile Bağları
1997 Dram Sesler 6.0 4,353
1997 Macera Sesler    

İlk Suç
1997 Aksiyon Sesler    
1997 Dram Sesler 6.4 7,848
1997 Gerilim Sesler 5.7 826

Cinnet
1997 Dram Sesler 6.1 12,602
1997 Suç Sesler 7.7 6,522
1997 Dram Sesler    

Yol Arkadaşım Bir Fil
1996 Komedi Sesler 5.5 5,416
1996 Komedi Sesler 6.2 1,015
1996 Dram Sesler    
1996 Suç Sesler    

Siradisi bir kadin
1996 Dram Sesler 6.5 3,358
1996 Dram Sesler 7.5 3,634
1996 Aile Sesler 5.9 8,069
1996 Dram Sesler    
1996 Komedi Sesler 4.5 3,764
1996 Biyografi Sesler 7.1 2,685

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Sesler 8.2 112,652

Firlama kizlar
1995 Komedi Sesler 6.8 143,950
1995 Komedi Sesler 6.7 42,250
1995 Dram Sesler 6.5 16,023
1995 Macera Sesler    
1994 Komedi Sesler 4.1 5,847

Gölge
1994 Aksiyon Sesler 6.0 20,548
1994 Dram Sesler    
1994 Suç Sesler 6.2 6,344

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Sesler 4.4 2,743
1993 Dram Sesler 5.7 13,454

Hayvan Mezarlığı 2
1992 Aksiyon Sesler 4.8 15,158
1992 Suç Sesler 6.0 5,631
1991 Komedi Sesler 6.7 24,514

Bana Söz Ver!
1991 Komedi Sesler 5.9 426

Çıplak Silah 2
1991 Aksiyon Sesler 6.9 91,773

Artık Çocuk Değiller
1991 Suç Sesler 7.8 106,045
1991 Dram Sesler 6.4 5,185
1991 Dram Sesler 5.6 5,067

Tutku Sarayı
1990 Dram Sesler 6.5 6,378

Şenlik Ateşi
1990 Komedi Sesler 5.5 19,377

Dostluk Yemini
1990 Dram Sesler 6.5 4,416

Korku Günleri
1990 Komedi Sesler 6.2 12,184

Gel Cenneti Gör
1990 Dram Sesler 6.7 2,097

Aşk Denizi
1989 Suç Sesler 6.8 33,065

Karateci Çocuk 3
1989 Aksiyon Sesler 5.1 41,188

İnsan İki Kere Ölür
1989 Aksiyon Sesler 6.3 3,364
1989 Aksiyon Sesler 5.3 2,619

Çılgın Beyzbolcular
1989 Komedi Sesler 7.2 53,743

Cazibe
1989 Komedi Sesler 6.0 1,343

Masum Sanık Roger Rabbit
1988 Animasyon Sesler 7.7 159,309
1988 Komedi Sesler 6.8 20,225

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 Komedi Sesler 5.2 22,579
1988 Komedi Sesler 5.8 6,874
1988 Komedi Sesler 7.3 71,205
1988 Macera Sesler 3.5 8,319

Bebeğimiz Olacak
1988 Komedi Sesler 5.8 9,974

Güneş İmparatorluğu
1987 Dram Sesler 7.8 100,478

Çetin Ceviz
1987 Dram Sesler 6.7 4,731
1987 Komedi Sesler 5.2 5,545
1987 Komedi Sesler 6.0 446
1987 Komedi Sesler 6.6 35,748

Harika Şeyler
1987 Dram Sesler 7.1 22,975
1987 Suç Sesler 6.4 3,377

King Kong Yaşıyor
1986 Aksiyon Sesler 3.8 4,555

Üç kabadayi
1986 Macera Sesler 6.4 59,344
1986 Aksiyon Sesler 4.9 4,373

İnsan Avcısı
1986 Suç Sesler 7.2 56,199

Cennet Kulübü
1986 Komedi Sesler 4.9 4,977

Karateci Çocuk 2
1986 Aksiyon Sesler 5.9 61,730

Menekşeler Mavidir
1986 Dram Sesler 5.7 540

Mor Yıllar
1985 Dram Sesler 7.8 67,950

Bizim Gibi Casuslar
1985 Komedi Sesler 6.4 38,427

Beyaz Geceler
1985 Dram Sesler 6.6 5,830

Tanık
1985 Dram Sesler 7.4 74,003

Gece Yarısı
1985 Aksiyon Sesler 6.5 8,966

Amazon'da Fırtına
1984 Aksiyon Sesler 6.9 71,536
1984 Dram Sesler 5.0 3,069
1984 Macera Sesler 6.8 1,149

Karateci Çocuk
1984 Aksiyon Sesler 7.2 149,091

Yaralı Yüz
1983 Suç Sesler 8.3 622,011
1983 Komedi Sesler 4.5 3,003
1983 Dram Sesler 7.1 4,594
1983 Komedi Sesler 7.5 116,447
1983 Dram Sesler 6.1 40,473
1983 Gerilim Sesler 6.6 2,130

Mavi Yıldırım
1983 Aksiyon Sesler 6.4 13,610
1983 Dram Sesler 6.2 553

E.T.
1982 Aile Sesler 7.9 318,145

Subay Ve Centilmen
1982 Dram Sesler 7.0 42,088
1982 Komedi Sesler 5.2 2,421

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 Aksiyon Sesler 8.8 983,753

Bırak Güneş İçeri Girsin
1979 Komedi Sesler 7.6 30,357
1979 Belgesel Sesler 8.2 2,879

Fezada Çarpışanlar
1978 Aksiyon Sesler 3.9 4,776
1963 Macera Sesler 6.7 9,475
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018