Giriş Kayıt
Reinhold Dienes

Reinhold Dienes


Yapım Yöneticisi

Reinhold Dienes, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Reinhold A. Dienes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapım Yöneticisi    
2012 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 555

Evet, İstiyorum!
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 373
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 5.3 38
2003 Aile Yapım Yöneticisi    
Dizi Altyazıları
The Flash (5,049) Black Sails (4,437) Into the Badlands (3,960) Iron Fist (2,753) Vikings (1,851) Legion (1,586) Game of Thrones (1,378) Billions (1,351) Arrow (1,308) The 100 (1,247)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017