Giriş Kayıt
Marcos Didonet

Marcos Didonet


Yapımcı, Oyuncu

Marcos Didonet, yapımcı, oyuncu. Assalto ao Banco Central (2011), If I Were You (2006), Se Eu Fosse Você 2 (2009), La hija del caníbal (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapımcı 7.9 10
2013 Komedi Yapımcı 3.3 123
2011 Suç Oyuncu
Yapımcı
5.9 1,685
2009 Komedi Yapımcı 6.4 626
2009 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.5 2,032
2008 Komedi Yapımcı 4.4 170
2008 Macera Yapımcı 6.8 326

If I Were You
2006 Komedi Yapımcı 6.2 3,246
2004 Komedi Yapımcı 5.5 614
2003 Macera Yapımcı 6.2 949
Film Altyazıları
Gold (5,719) Get Out (2,988) Logan (2,520) Rings (2,279) The Age of Shadows (1,886) La La Land (1,761) Split (1,601) Sand Castle (1,470) Zashchitniki (1,405) The Great Wall (1,248)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,560) Fargo (3,654) The Last Kingdom (2,315) The Expanse (2,039) Doctor Who (1,965) Into the Badlands (1,692) Game of Thrones (1,590) Vikings (1,582) Better Call Saul (1,527) Supernatural (1,424)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017