Giriş Kayıt
Thorold Dickinson

Thorold Dickinson (80)


Yönetmen, Senarist, Yönetmen Asistanı, Editör

Thorold Dickinson, 16 Kasım 1903 Bristol, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, senarist, yönetmen asistanı, editör. Secret People (1952) yapımıyla biliniyor.14 Nisan 1984 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Kasım 1903
Ölüm Tarihi: 14 Nisan 1984
Doğum Yeri: Bristol, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1955 52 Macera Yönetmen
Editör
Yapımcı
6.1 267
1953 50 Dram Senarist 6.6 1,067
1952 49 Suç Yönetmen
Senarist
6.3 313
1949 46 Dram Yönetmen 7.4 900
1940 37 Gizem Yönetmen 7.4 2,631
1939 36 Komedi Yönetmen
Senarist
6.3 371
1939 36 Müzikal Yönetmen Asistanı 6.7 492
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (10,614) Assassin's Creed (8,922) Doctor Strange (5,300) Allied (4,386) Passengers (3,309) Moana (3,050) Arrival (2,827) Forushande (2,688) Split (2,495) Lion (2,206)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,792) The Flash (6,590) Vikings (4,394) Supernatural (3,291) Blindspot (3,012) Suits (2,808) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,732) Sherlock (2,606) Arrow (2,515) Black Sails (2,039)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017