Giriş Kayıt
Kirby Dick

Kirby Dick (64)


Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Kirby Bryan Dick, 23 Ağustos 1952 Tucson, Arizona, ABD doğumlu yönetmen, senarist, oyuncu. This Film Is Not Yet Rated (2006), Görünmez Savaş (2012), The Hunting Ground (2015), Outrage (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kirby Bryan Dick
Doğum Tarihi: 23 Ağustos 1952
Doğum Yeri: Tucson, Arizona, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 64 Belgesel 7.3 6
2015 63 Belgesel Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.4 3,985
2014 62 Belgesel 7.1 2,146
2013 61 Oyuncu 7.4 2,670

Görünmez Savaş
2012 60 Belgesel Yönetmen
Senarist
Oyuncu
7.6 5,840
2009 57 Belgesel Kameraman
Senarist
Yönetmen
Çeşitli
7.6 1,458
2008 56 Belgesel 7.2 602
2007 55 Belgesel 7.3 579
2006 54 Belgesel Kameraman
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
7.5 25,408
2004 52 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
7.3 686
2002 50 Belgesel Editör
Yönetmen
6.5 698
1997 45 Belgesel Yapımcı
Editör
Görüntü Yönetmeni
Oyuncu
Yönetmen
7.7 1,315
1987 35 Belgesel Editör
Senarist
Yönetmen
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017