Giriş Kayıt
Louis DiCesare

Louis DiCesare


Kameraman

Louis DiCesare, kameraman. The Good Place (2016), Dipsiz (2001), The Broken Hearts Club: A Romantic Comedy (2000), Kadın Dediğin (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lou DeCesare | Louis Decesare | Lou Decesare | Lou
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 8.1 30,273
2016 Biyografi Kameraman 7.4 7,923
2014 Aksiyon Kameraman 7.1 40,449

Silikon Vadisi
2014 Komedi Kameraman 8.6 93,369
2014 Komedi Kameraman 7.0 4,532
2014 Komedi Kameraman 7.0 2,603
2014 Komedi Kameraman 6.4 2,912
2013 Komedi Kameraman 2.9 3,499
2013 Komedi Kameraman 7.7 2,633

Ben ve Kate
2012 Komedi Kameraman 6.6 4,623

Kampanya
2012 Komedi Kameraman 6.1 114,967

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Kameraman 6.2 85,047
2012 Komedi Kameraman 8.2 32,744
2012 Biyografi Kameraman 7.4 18,761

Korku Gecesi
2011 Komedi Kameraman 6.4 91,659

Daha İyi Bir Hayat
2011 Dram Kameraman 7.2 13,630
2011 Aksiyon Kameraman 7.2 6,728

Salaklar Sofrası
2010 Komedi Kameraman 5.9 87,271

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Kameraman 6.4 110,850

Köpeğini Kaybedenler Kulübü
2007 Komedi Kameraman 6.1 5,438

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Kameraman 7.5 59,155

Kaçamak
2006 Komedi Kameraman 6.4 5,164

Umut Mevsimi
2005 Dram Kameraman 5.5 6,028

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Kameraman 6.2 79,253
2005 Komedi Kameraman 6.3 5,506
2005 Suç Kameraman 6.6 1,102

Kabus Gecesi 2
2003 Korku Kameraman 5.6 51,993

Takvim Kızları
2003 Komedi Kameraman 6.9 20,924

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Kameraman 5.2 23,121

Hayatımdan Çıkar Mısın!
2002 Komedi Kameraman 3.9 1,575
2002 Dram Kameraman 6.5 413

Kadın Dediğin
2002 Komedi Kameraman 7.0 6,039

İyi Bir Kız
2002 Komedi Kameraman 6.5 40,437

Dipsiz
2001 Suç Kameraman 6.7 10,006
2001 Dram Kameraman    

Duvarların Dili Olsa 2
2000 Dram Kameraman 7.1 5,788
2000 Komedi Kameraman 7.0 6,524
1999 Dram Kameraman 5.0 4,891
1999 Macera Kameraman 7.3 193,338
1998 Biyografi Kameraman 7.0 29,769

Çayır Köpekleri
1997 Dram Kameraman 7.6 6,732
1997 Suç Kameraman 6.5 6,440
1995 Biyografi Kameraman 7.2 1,856

Öldüren Büyü
1995 Korku Kameraman 6.1 12,373
1994 Komedi Kameraman 5.9 4,251

Bir Şirket Komedisi
1994 Komedi Kameraman 7.3 69,724
1993 Suç Kameraman 5.5 1,152

Hayalimdeki Sevgili
1993 Dram Kameraman 6.2 3,144
1993 Komedi Kameraman    
1992 Biyografi Kameraman 5.5 1,198
1991 Komedi Kameraman 4.5 367

Manyak Polis 2
1990 Suç Kameraman 5.8 4,249
1990 Dram Kameraman 5.9 4,078

Evden Uzakta
1989 Gerilim Kameraman 5.7 1,622
Film Altyazıları
Rampage (13,552) Ready Player One (8,163) Blockers (2,065) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,542) The Cured (758) Future World (719) Den 12. mann (648) Black Panther (563) Red Sparrow (393)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,853) The 100 (3,031) The Expanse (2,374) La casa de papel (2,305) 12 Monkeys (2,171) The Crossing (2,046) Into the Badlands (1,735) Vikings (1,199) Colony (1,190) Legion (1,165)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018