Giriş Kayıt
Barry Diamond

Barry Diamond


Oyuncu

Barry Diamond, oyuncu. Bekarlığa Son (1984) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Komedi Oyuncu    
1991 Komedi Oyuncu 5.1 3,625
1991 Dram Oyuncu 7.5 2,775
1990 Komedi Oyuncu 6.3 8,952
1988 Gerilim Oyuncu 5.5 341

Bekarlığa Son
1984 Komedi Oyuncu 6.3 29,549
1982 Komedi Oyuncu 4.6 1,599
Dizi Altyazıları
The Flash (4,920) Black Sails (4,416) Into the Badlands (3,806) Iron Fist (2,731) Vikings (1,826) Legion (1,553) Game of Thrones (1,346) Billions (1,339) Arrow (1,301) The 100 (1,235)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017