Giriş Kayıt
Barry Diamond

Barry Diamond


Oyuncu

Barry Diamond, oyuncu. Bekarlığa Son (1984) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Komedi Oyuncu    
1991 Komedi Oyuncu 5.1 3,625
1991 Dram Oyuncu 7.5 2,775
1990 Komedi Oyuncu 6.3 9,240
1988 Gerilim Oyuncu 5.5 341

Bekarlığa Son
1984 Komedi Oyuncu 6.3 30,315
1982 Komedi Oyuncu 4.6 1,599
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017