Giriş Kayıt
Barry Diamond

Barry Diamond


Oyuncu

Barry Diamond, oyuncu. Bekarlığa Son (1984) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Komedi Oyuncu    
1991 Komedi Oyuncu 5.1 3,625
1991 Dram Oyuncu 7.5 2,743
1990 Komedi Oyuncu 6.3 8,769
1988 Gerilim Oyuncu 5.5 341

Bekarlığa Son
1984 Komedi Oyuncu 6.3 29,386
1982 Komedi Oyuncu 4.6 1,599
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,300) Allied (11,422) Moana (7,089) Lion (5,447) Arrival (3,757) Hacksaw Ridge (3,185) Nocturnal Animals (2,939) Shut In (2,231) Underworld: Blood Wars (2,192) Fences (1,850)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,873) The Expanse (7,418) Taboo (7,372) Legion (6,041) Arrow (5,797) The Big Bang Theory (5,576) Vikings (4,454) The Blacklist (3,161) Sherlock (2,783) Suits (2,604)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017