Giriş Kayıt
Barry Diamond

Barry Diamond


Oyuncu

Barry Diamond, oyuncu. Bekarlığa Son (1984) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Komedi Oyuncu    
1991 Komedi Oyuncu 5.1 3,625
1991 Dram Oyuncu 7.5 2,775
1990 Komedi Oyuncu 6.3 8,952
1988 Gerilim Oyuncu 5.5 341

Bekarlığa Son
1984 Komedi Oyuncu 6.3 29,696
1982 Komedi Oyuncu 4.6 1,599
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,764) Silence (1,861) Personal Shopper (1,628) Gold (1,559) Split (1,082) La La Land (1,056) Get Out (720) The Age of Shadows (711) The Great Wall (708) The Void (707)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,809) Supernatural (4,610) The Flash (4,463) Arrow (3,923) The Big Bang Theory (3,209) Better Call Saul (2,876) Gotham (1,527) Game of Thrones (1,481) Vikings (1,209) Into the Badlands (1,165)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017