Giriş Kayıt
Girish Dhamija

Girish Dhamija


Senarist, Yönetmen, Oyuncu

Girish Dhamija, senarist, yönetmen, oyuncu. Gangster (2006), Sangharsh (1999), Zakhm (1998), 1920 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Senarist 4.5 989
2016 Korku Senarist 4.0 765
2016 Dram Senarist 6.8 641
2014 Aksiyon Senarist 3.2 1,046
2014 Dram Senarist 4.5 1,359
2012 Animasyon Oyuncu
Senarist
5.8 1,238
2012 Romantik Senarist 4.0 686
2011 Komedi Senarist 5.3 98
2011 Dram Yönetmen
Senarist
5.4 121
2010 Aksiyon Senarist 5.6 503
2010 Suç Senarist 6.4 663
2008 Dram Senarist 6.4 1,872
2007 Aksiyon Senarist 2.9 417
2007 Dram Senarist 6.4 207
2006 Aksiyon Senarist 2.8 127
2006 Dram Senarist 4.4 300
2006 Suç Senarist 7.2 3,859
2005 Dram Senarist 4.2 123
2005 Dram Senarist
Yönetmen
5.3 530
2004 Dram Senarist 6.1 384
2004 Dram Senarist 4.7 770
2003 Senarist 5.3 547
2002 Aksiyon Senarist 3.2 1,703
2002 Fantastik Senarist 6.5 1,635
2001 Dram Senarist 6.0 648
1999 Suç Senarist
Çeşitli
7.1 3,445
1999 Aksiyon Oyuncu
Senarist
Çeşitli
4.5 172
1998 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Senarist
8.0 2,155
1998 Suç Senarist
Çeşitli
6.9 1,323
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017