Giriş Kayıt
Titus De Voogdt

Titus De Voogdt


Oyuncu

Titus De Voogdt, Ghent, Belçika doğumlu oyuncu. Ölüm Kampı (2014), Steve + Sky (2004), 22 Mayıs (2010), (2007) Ben X (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Ghent, Belçika
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 7.0 68
2016 Dram Oyuncu 6.9 1,956

Ölüm Kampı
2014 Macera Oyuncu 5.9 3,825
2014 Suç Oyuncu 8.2 12,730

22 Mayıs
2010 Dram Oyuncu 6.0 615
2007 Dram Oyuncu 7.5 16,257

Küçük Tanrılar
2007 Dram Oyuncu 6.8 176
2004 Romantik Oyuncu 6.7 898
2003 Komedi Oyuncu 7.2 2,162
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017