Giriş Kayıt
Ernst Deutsch

Ernst Deutsch (78)


Oyuncu

Ernest Dorian, 16 Eylül 1890 Prague, Bohemia, Avusturya-Macaristan (now Çek Cumhuriyeti) doğumlu oyuncu. Gülyabaniyim (1920), (1949) Üçüncü Adam (1949), (1945) Isle of the Dead (1945), (1942) Reunion in France (1942) gibi yapımlarla biliniyor.22 Mart 1969 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Ernest Dorian
Doğum Tarihi: 16 Eylül 1890
Ölüm Tarihi: 22 Mart 1969
Doğum Yeri: Prague, Bohemia, Avusturya-Macaristan (now Çek Cumhuriyeti)
Diğer Bir İsmi: Ernest Dorian | Ernst Dorian
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Üçüncü Adam
1949 59 Kara Film Oyuncu 8.2 135,339
1948 58 Dram Oyuncu 7.0 33
1945 55 Dram Oyuncu 6.6 2,946
1942 52 Dram Oyuncu 6.1 1,079
1940 50 Dram Oyuncu 7.0 650
1939 49 Biyografi Oyuncu 6.6 170
1920 30 Oyuncu    

Gülyabaniyim
1920 30 Fantastik Oyuncu 7.2 5,231
Film Altyazıları
Rampage (15,278) Ready Player One (10,862) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,704) The Cured (1,516) Blockers (1,227) Den 12. mann (717) Set It Up (540) Black Panther (535) Journey's End (467)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,937) 12 Monkeys (2,965) Into the Badlands (2,696) La casa de papel (2,158) The 100 (1,713) Legion (1,411) Fear the Walking Dead (1,127) The Crossing (1,086) The Expanse (979) Unsolved (956)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018