Giriş Kayıt
Ernst Deutsch

Ernst Deutsch (78)


Oyuncu

Ernest Dorian, 16 Eylül 1890 Prague, Bohemia, Avusturya-Macaristan (now Çek Cumhuriyeti) doğumlu oyuncu. Gülyabaniyim (1920), (1949) Üçüncü Adam (1949), (1945) Isle of the Dead (1945), (1942) Reunion in France (1942) gibi yapımlarla biliniyor.22 Mart 1969 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Ernest Dorian
Doğum Tarihi: 16 Eylül 1890
Ölüm Tarihi: 22 Mart 1969
Doğum Yeri: Prague, Bohemia, Avusturya-Macaristan (now Çek Cumhuriyeti)
Diğer Bir İsmi: Ernest Dorian | Ernst Dorian
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Üçüncü Adam
1949 59 Kara Film Oyuncu 8.2 133,651
1948 58 Dram Oyuncu 7.0 33
1945 55 Dram Oyuncu 6.6 2,946
1942 52 Dram Oyuncu 6.1 1,079
1940 50 Dram Oyuncu 7.0 650
1939 49 Biyografi Oyuncu 6.6 170
1920 30 Oyuncu    

Gülyabaniyim
1920 30 Fantastik Oyuncu 7.2 5,231
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,024) Hostiles (2,662) Den of Thieves (2,608) Maze Runner: The Death Cure (2,134) 12 Strong (1,943) Wildling (1,753) The Commuter (1,002) Peter Rabbit (956) Submergence (761) A Quiet Place (731)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,278) The Terror (3,297) The Flash (2,646) Legion (2,604) The Crossing (2,152) Vikings (1,327) Supernatural (1,300) The Expanse (1,175) The Big Bang Theory (1,088) Fear the Walking Dead (1,003)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018