Giriş Kayıt
Ira Deutchman

Ira Deutchman (64)


Yapımcı, Dublör

Ira Deutchman, 24 Mart 1953 doğumlu yapımcı, dublör. Bilinmeyen Yol (2002), Stüdyo 54 (1998), Matewan (1987), Strike! (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Mart 1953
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Malları Ver
2012 59 Suç Dublör 6.6 1,812
2010 57 Dram 5.2 558
2008 55 Dram Yapımcı 4.3 188
2007 54 Suç Yapımcı 6.8 1,681
2005 52 Dram Yapımcı 6.2 2,638
2005 52 Dram Yapımcı 6.5 924

Bilinmeyen Yol
2002 49 Macera Yapımcı 7.7 23,747
2001 48 Dram Yapımcı 5.9 4,075
2001 48 Dram Yapımcı 6.1 315
2000 47 Dram Yapımcı 6.3 44

Köprüdeki Lulu
1998 45 Dram Yapımcı 6.3 3,514

Stüdyo 54
1998 45 Dram Yapımcı 5.8 28,499
1998 45 Komedi Yapımcı 6.7 5,676
1997 44 Komedi Yapımcı 6.1 1,816
1994 41 Biyografi Yapımcı 6.4 3,681
1993 40 Dram 6.9 746

Sosyeteden İnsan Manzaraları
1993 40 Komedi 7.7 36,542
1993 40 Dram Yapımcı 6.9 1,155
1992 39 Dram Yapımcı 6.7 1,767
1991 38 Suç Yapımcı 5.9 482
1988 35 Aksiyon Yapımcı 5.6 1,072
1987 34 Dram Yapımcı 7.9 5,966
1986 33 Dram 5.9 427
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,749) Kidnap (5,244) The Fate of the Furious (4,217) The Boss Baby (2,954) Contratiempo (2,197) Dangal (2,011) The Great Wall (1,713) Get Out (1,497) The LEGO Batman Movie (1,419) The Shack (1,391)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,113) American Gods (6,869) Lucifer (5,242) Fargo (5,233) Into the Badlands (3,482) The 100 (3,187) Twin Peaks (3,034) Arrow (2,782) Better Call Saul (2,238) 12 Monkeys (2,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017