Giriş Kayıt
Thomas Desjonquères

Thomas Desjonquères


Sesler, Editör

Thomas Desjonquères, sesler, editör. Cesaretin var mı Aşka? (2003), Ateşkes (2005), Kapital (2012), Mua he chieu thang dung (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sesler    
2016 Biyografi Sesler 6.4 573
2016 Dram Sesler 5.9 273
2016 Komedi Sesler    
2015 Komedi Sesler 4.8 295
2015 Dram Sesler 6.5 200
2015 Dram Sesler 6.6 136

İnsanlıktan Uzakta
2014 Dram Sesler 7.3 4,503
2014 Komedi Sesler 6.3 345
2014 Sesler 5.4 185
2014 Komedi Sesler 4.8 82

Geçmiş
2013 Dram Sesler 7.9 35,128
2013 Dram Sesler 6.0 215

Güzel ve Sebastien
2013 Macera Sesler 6.8 2,530

Kapital
2012 Dram Sesler 6.5 4,096
2012 Komedi Sesler 6.3 39
2012 Komedi Sesler 4.9 539

Acımasız Tanrı
2011 Komedi Sesler 7.2 100,250
2011 Dram Sesler 6.9 838
2011 Komedi Sesler 5.7 232

Aşka Fırsat Ver
2010 Komedi Sesler 5.8 1,451
2010 Dram Sesler 7.0 1,189

Hayalet Yazar
2010 Suç Sesler 7.2 136,370

Elveda
2009 Dram Sesler 7.0 5,570

Cennet Batıda
2009 Dram Sesler 6.9 1,950

Benim Yıldızlarım
2008 Komedi Sesler 5.7 625

Bebek Sevgisi
2008 Komedi Sesler 6.6 1,070
2008 Komedi Sesler    

Bakire ile Kurtlar
2008 Dram Sesler 6.2 393
2007 Dram Sesler 6.6 954
2007 Dram Sesler 6.2 343

Kalpler
2006 Dram Sesler 7.0 3,346

Azur Ve Asmar
2006 Animasyon Sesler 7.4 1,947

Dublör
2006 Komedi Sesler 6.6 8,193

Ateşkes
2005 Dram Sesler 7.8 22,191

Terketme Sanatı
2005 Komedi Sesler 5.4 361

Zevk Düşkünü
2004 Komedi Sesler 5.5 474
2004 Komedi Sesler 6.4 1,342
2004 Dram Sesler 6.4 471
2004 Dram Sesler 6.2 515

Cesaretin var mı Aşka?
2003 Komedi Sesler 7.7 57,641

Tahta Kamera
2003 Aile Sesler 7.2 464
2002 Komedi Sesler 6.8 321
2001 Komedi Sesler 6.6 1,787

Dolap
2001 Komedi Sesler
Editorial Department
7.1 14,153
2000 Dram Sesler 7.2 3,085

Harry, İyiliğinizi İsteyen Bir Dost
2000 Komedi Sesler 7.2 8,462
1999 Komedi Sesler 6.4 1,447
1999 Dram Sesler 7.0 602

Sibirya Berberi
1998 Komedi Sesler 7.9 9,380

Salaklar Sofrası
1998 Komedi Sesler 7.7 30,002
Film Altyazıları
Passengers (7,148) Assassin's Creed (6,368) Doctor Strange (4,979) Allied (3,524) Arrival (3,101) Split (2,596) xXx: Return of Xander Cage (2,513) Forushande (2,512) Moana (2,257) Hacksaw Ridge (1,857)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,259) Legion (7,337) Supernatural (7,276) Arrow (5,685) Taboo (5,176) Vikings (4,388) Black Sails (3,830) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,707) Suits (3,696) Blindspot (3,484)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017