Giriş Kayıt
Edward DeRuiter

Edward DeRuiter


Oyuncu, Senarist

Edward DeRuiter, oyuncu, senarist. Kaynak (2002), Mega Shark vs. Kolossus (2015), (2005) Dünyalar Savaşı (2005), (2007) Kötü Palyaço (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ed DeRuiter | Ed Deruiter
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu
Senarist
2.7 969
2014 Aksiyon Senarist
Oyuncu
3.7 1,691
2014 Aksiyon Senarist
Oyuncu
3.7 1,691
2014 Gerilim Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 3.1 1,457
2012 Dram Oyuncu    

Çarpışma Noktası
2012 Aksiyon Oyuncu    

2 Başlı Köpek Balığı Saldırısı
2012 Aksiyon Senarist    
2011 Aksiyon Senarist
Oyuncu
   

Los Angeles İstilası
2011 Aksiyon Oyuncu    

Kötü Palyaço
2007 Komedi Oyuncu 4.6 3,372

Dünyalar Savaşı
2005 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.5 338,754
2005 Aksiyon Oyuncu 1.9 1,401

Kaynak
2002 Gerilim Oyuncu 4.1 613
Film Altyazıları
Live by Night (14,324) Resident Evil: The Final Chapter (6,406) Why Him? (6,343) Rogue One (4,692) Patriots Day (3,633) Hidden Figures (3,574) Assassin's Creed (3,367) Paterson (2,384) Split (2,384) Allied (2,295)
Dizi Altyazıları
The Flash (4,716) Black Sails (4,570) The 100 (3,962) Legion (3,665) Into the Badlands (3,180) The Originals (2,678) The Last Kingdom (2,355) Arrow (2,254) Vikings (2,251) Designated Survivor (1,930)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017