Giriş Kayıt
Andie Derrick

Andie Derrick


Sesler

Andie Derrick, sesler. Zoraki Kral (2010), Zombilerin Şafağı (2004), Çizgili Pijamalı Çocuk (2008), Soğuk Dağ (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Andie Derick | Andi Derrick | Andy Derrick | Andi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sesler 6.6 6,976
2017 Dram Sesler 7.1 3,100
2017 Aksiyon Sesler 6.6 1,397
2017 Dram Sesler 7.4 1,810
2016 Dram Sesler 7.3 2,549
2016 Dram Sesler 8.3 2,637
2015 Dram Sesler 7.8 1,972
2015 Macera Sesler 5.0 1,814
2015 Dram Sesler 6.1 722
2015 Dram Sesler 7.8 8,348

Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği
2014 Dram Sesler 4.9 23,143
2014 Müzikal Sesler 7.6 163
2014 Dram Sesler 8.4 833
2014 Aksiyon Sesler 6.6 3,042

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 Aksiyon Sesler 4.5 2,451
2013 Suç Sesler 8.8 137,511

Bencil Dev
2013 Dram Sesler 7.3 9,991

Herkes Bir Gün Ölecek
2013 Dram Sesler 7.0 175

Ebeyi Çağır
2012 Dram Sesler 8.4 15,465
2012 Dram Sesler    
2012 Dram Sesler 7.2 2,188
2012 Animasyon Sesler 7.0 84,455

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Sesler 6.2 219,854

Hayalet Kurtarma Operasyonu
2011 Aile Sesler 4.6 397
2011 Dram Sesler    

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Sesler 8.1 646,828
2011 Dram Sesler    

Kimliksiz
2011 Aksiyon Sesler 6.9 227,697
2011 Dram Sesler 7.6 5,682
2010 Aksiyon Sesler 8.3 25,114

Zoraki Kral
2010 Biyografi Sesler 8.0 565,467

Tost
2010 Biyografi Sesler    

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Sesler 7.7 390,981
2010 Komedi Sesler 7.6 5,426
2010 Komedi Sesler 6.9 17,995

Sihirli Oyuncaklar
2010 Aksiyon Sesler 4.4 2,614

Gezegen 51
2009 Animasyon Sesler 6.1 45,329

Yaman Tilki
2009 Animasyon Sesler 7.8 165,332
2009 Biyografi Sesler 6.3 154

Korku
2009 Dram Sesler 5.7 10,341
2009 Dram Sesler 6.5 4,284

Çatlaklar
2009 Dram Sesler 6.7 16,382

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Sesler 7.6 384,006

Düşes
2008 Biyografi Sesler 6.9 69,240

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Sesler 7.0 229,613

Çizgili Pijamalı Çocuk
2008 Dram Sesler 7.8 158,155

Boleyn Kızı
2008 Biyografi Sesler 6.7 92,588

Bakış Açısı
2008 Aksiyon Sesler 6.6 135,458

Brüj'da
2008 Komedi Sesler 7.9 344,857

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Sesler 6.4 20,537

Kefaret
2007 Dram Sesler 7.8 217,004

Yıldız Tozu
2007 Macera Sesler 7.7 230,696

Şeker Kız Candy
2007 Komedi Sesler 5.5 6,712

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Sesler 7.9 401,674

Bayan Potter
2006 Biyografi Sesler 7.0 25,621

Skandal
2006 Dram Sesler 7.4 68,978

Son Umut
2006 Dram Sesler 7.9 405,598

Alacakaranlık
2006 Dram Sesler 6.0 11,421
2006 Animasyon Sesler 6.1 6,002
2005 Aksiyon Sesler 8.2 907,301

Aşk ve Gurur
2005 Dram Sesler 7.8 217,990

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Sesler 7.7 452,507

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Sesler 6.7 366,760

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Sesler 8.3 1,127,781
2005 Macera Sesler 5.4 390

Hemşire
2004 Suç Sesler 7.7 21,530

Otel Ruanda
2004 Dram Sesler 8.1 300,785
2004 Komedi Sesler 6.2 46,602

Düşler Ülkesi
2004 Biyografi Sesler 7.7 186,135

Travma
2004 Dram Sesler 4.8 2,942

Sahne Güzeli
2004 Dram Sesler 7.2 8,837
2004 Gizem Sesler 3.3 1,212
2004 Komedi Sesler 6.3 55,270

Doğum
2004 Dram Sesler 6.1 30,867

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Sesler 7.9 451,394
2004 Dram Sesler 6.9 299
2004 Komedi Sesler 5.6 4,152

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi Sesler 7.9 445,431

Mavi Kelebek
2004 Dram Sesler 6.3 1,352

Düşler, Tutkular ve Suçlar
2003 Dram Sesler 7.2 94,599

Mona Lisa Gülüşü
2003 Dram Sesler 6.5 68,131

Soğuk Dağ
2003 Dram Sesler 7.2 127,937
2003 Dram Sesler 3.8 920
2003 Komedi Sesler 6.2 447
2003 Aksiyon Sesler 7.2 7,100

Kod 46
2003 Dram Sesler 6.2 18,969
2003 Komedi Sesler 5.5 3,614

Zor Seçim
2003 Komedi Sesler 5.4 5,658

Mavi Öpücük
2003 Dram Sesler 6.9 7,455

24 Saat Parti İnsanları
2002 Biyografi Sesler 7.4 28,926

Toplantı
2002 Korku Sesler 5.7 6,859

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Sesler 7.4 455,929
2002 Dram Sesler 7.0 2,239

Köpek Askerler
2002 Aksiyon Sesler 6.8 49,070

Yasak Bölge
2002 Macera Sesler 6.5 1,015
2001 Dram Sesler 7.3 70,670
2001 Macera Sesler 4.8 1,391
2001 Komedi Sesler 7.0 2,214
2001 Komedi Sesler 6.8 1,066

Katil Asansör
2001 Aksiyon Sesler 4.5 3,360
2001 Dram Sesler    

Sirk
2000 Suç Sesler 5.8 1,979
2000 Gerilim Sesler 6.3 610

Suç Peşinde
2000 Gerilim Sesler 6.0 668
2000 Suç Sesler 6.8 11,832
2000 Komedi Sesler 5.7 5,007
2000 Komedi Sesler 6.7 1,637
2000 Komedi Sesler 5.5 10,964
2000 Biyografi Sesler 6.6 707

Amsterdam’da Korku
1999 Aksiyon Sesler 4.9 2,194
1999 Dram Sesler 5.9 437
1999 Komedi Sesler 7.1 18,899

İdeal Bir Koca
1999 Komedi Sesler 6.9 13,295
1999 Sesler 5.2 185
1996 Suç Sesler 7.8 3,923

Elveda Las Vegas
1995 Dram Sesler 7.6 102,212
Film Altyazıları
Rampage (15,330) Ready Player One (10,892) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,718) The Cured (1,518) Blockers (1,238) Den 12. mann (720) Set It Up (547) Black Panther (542) Journey's End (474)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,003) 12 Monkeys (2,971) Into the Badlands (2,712) La casa de papel (2,189) The 100 (1,770) Legion (1,422) Fear the Walking Dead (1,136) The Crossing (1,093) The Expanse (994) Unsolved (980)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018