Giriş Kayıt
Sunny Deol

Sunny Deol (60)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Ajay Singh Deol, 19 Ekim 1957 Sahnewal, Ludhiana, Punjab, Hindistan doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen. Darr (1993), Border (1997), Gadar: Ek Prem Katha (2001), Ghayal Once Again (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ajay Singh Deol
Doğum Tarihi: 19 Ekim 1957
Doğum Yeri: Sahnewal, Ludhiana, Punjab, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Ajay Singh Deol
Burcu: Terazi
Boyu: 1.80 m
8.7 (3 Oy)
  • Currently 173.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 60 Komedi Oyuncu 5.9 703
2016 59 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
6.8 3,965
2015 58 Dram Oyuncu 7.5 434
2014 57 Aksiyon Oyuncu 5.3 777
2014 57 Romantik Oyuncu 3.9 135
2014 57 Aksiyon Oyuncu    
2013 56 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,756
2013 56 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Müzik
3.4 1,365
2011 54 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,030
2010 53 Aksiyon Oyuncu 3.8 49
2010 53 Suç Oyuncu 6.4 663
2010 53 Komedi Oyuncu
3.2 82
2009 52 Suç Oyuncu 5.3 445
2008 51 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,593
2008 51 Aksiyon Yapımcı 4.4 382
2007 50 Aksiyon Oyuncu 3.5 150
2007 50 Dram Oyuncu 5.9 1,904
2007 50 Aksiyon Oyuncu 3.3 1,401
2007 50 Aksiyon Oyuncu 4.0 543
2006 49 Aksiyon Oyuncu 3.0 736
2006 49 Aksiyon Oyuncu 2.6 221
2005 48 Romantik Yapımcı 7.6 4,995
2004 47 Aksiyon Oyuncu 4.3 664
2003 46 Aksiyon Oyuncu 4.1 311
2003 46 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,433
2002 45 Aksiyon Oyuncu 2.7 1,927
2002 45 Biyografi Oyuncu 5.1 482
2002 45 Aksiyon Oyuncu 3.3 923
2001 44 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.2 1,611
2001 44 Oyuncu 4.1 471
2001 44 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,853
2001 44 Oyuncu 4.3 294
2000 43 Aksiyon Oyuncu 4.2 352
1999 42 Aile Yapımcı
Yönetmen
Oyuncu
5.4 743
1999 42 Aksiyon Oyuncu 5.2 544
1999 42 Dram Oyuncu 3.3 285
1998 41 Aksiyon Oyuncu 5.2 251
1998 41 Aksiyon Oyuncu 4.4 187
1997 40 Dram Oyuncu 4.6 90
1997 40 Aile Oyuncu
4.7 620
1997 40 Aksiyon Oyuncu 7.9 6,582
1996 39 Oyuncu 5.0 98
1996 39 Aksiyon Oyuncu 7.3 2,155
1996 39 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,435
1995 38 Aksiyon Oyuncu 4.2 108
1995 38 Aksiyon Yapımcı 5.3 742
1995 38 Oyuncu    
1994 37 Aksiyon Oyuncu 3.2 199
1993 36 Gerilim Oyuncu 7.9 16,108
1993 36 Suç Oyuncu 7.8 1,972
1993 36 Aksiyon Oyuncu 6.0 386
1993 36 Aksiyon Oyuncu 5.5 183
1992 35 Aksiyon Oyuncu 6.5 766
1991 34 Aksiyon Oyuncu 5.6 256
1990 33 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.7 2,805
1990 33 Aksiyon Oyuncu 5.2 105
1990 33 Aksiyon Oyuncu 5.5 62
1989 32 Aksiyon Oyuncu 6.8 902
1989 32 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,233
1989 32 Aksiyon Oyuncu 5.8 187
1989 32 Aksiyon Oyuncu 5.5 94
1989 32 Aksiyon Oyuncu 5.5 37
1989 32 Dram Oyuncu 5.3 161
1988 31 Aksiyon Oyuncu 4.7 137
1988 31 Oyuncu 5.5 40
1987 30 Aksiyon Oyuncu 6.8 167
1986 29 Aksiyon Oyuncu 6.3 143
1985 28 Aksiyon Oyuncu 7.2 569
1984 27 Aksiyon Oyuncu 6.2 138
1984 27 Oyuncu 6.5 68
1984 27 Oyuncu 5.8 92
1983 26 Aile Oyuncu 6.8 322
Dizi Altyazıları
Vikings (13,523) Supernatural (5,722) Mr. Robot (5,317) The Big Bang Theory (4,551) Gotham (3,504) Game of Thrones (3,324) Arrow (2,507) The Flash (2,440) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,298) Shameless (2,269)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017