Giriş Kayıt
Crahan Denton

Crahan Denton (52)


Oyuncu

Arthur Crahan Denton, 20 Mart 1914 Seattle, Washington, ABD doğumlu oyuncu. Genç Kız (1960), The Great St. Louis Bank Robbery (1959), Çılgınların Günahı (1963), (1962) Bülbülü Öldürmek (1962) gibi yapımlarla biliniyor.04 Aralık 1966 tarihinde (52 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Arthur Crahan Denton
Doğum Tarihi: 20 Mart 1914
Ölüm Tarihi: 04 Aralık 1966
Doğum Yeri: Seattle, Washington, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1974 Dram Oyuncu    
1964 Macera Oyuncu    
1963 49 Komedi Oyuncu 7.0 1,686

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,287
1963 Fantastik Oyuncu 8.2 4,970

Çılgınların Günahı
1963 49 Dram Oyuncu 7.9 15,776

Vahşi Yol
1962 48 Dram Oyuncu 6.8 1,353

Bülbülü Öldürmek
1962 48 Dram Oyuncu 8.3 228,531

Alkatraz Kuşçusu
1962 48 Biyografi Oyuncu 7.8 12,678

İkiz Melekler
1961 47 Komedi Oyuncu 7.1 14,839
1961 Dram Oyuncu    

Genç Kız
1960 46 Dram Oyuncu 7.6 1,885
1959 45 Suç Oyuncu 5.9 866
1958 Dram Oyuncu    
1958 Dram Oyuncu    
1957 Western Oyuncu 8.5 1,633
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,390
1955 Suç Oyuncu 8.6 10,231
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,539
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,461) Split (5,098) Rogue One (4,854) Hidden Figures (3,798) Assassin's Creed (3,181) Paterson (2,916) Patriots Day (2,502) Allied (1,909) Brimstone (1,631) Passengers (1,314)
Dizi Altyazıları
Legion (8,402) Arrow (4,997) The Flash (4,882) The Expanse (2,672) Legends of Tomorrow (2,491) The 100 (2,049) The Blacklist (2,026) Colony (1,863) Vikings (1,749) Designated Survivor (1,730)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017