Giriş Kayıt
Crahan Denton

Crahan Denton (52)


Oyuncu

Arthur Crahan Denton, 20 Mart 1914 Seattle, Washington, ABD doğumlu oyuncu. Genç Kız (1960), The Great St. Louis Bank Robbery (1959), Çılgınların Günahı (1963), (1962) Bülbülü Öldürmek (1962) gibi yapımlarla biliniyor.04 Aralık 1966 tarihinde (52 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Arthur Crahan Denton
Doğum Tarihi: 20 Mart 1914
Ölüm Tarihi: 04 Aralık 1966
Doğum Yeri: Seattle, Washington, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1974 Dram Oyuncu    
1963 49 Komedi Oyuncu 7.0 1,686
1963 Fantastik Oyuncu 8.2 5,660

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,640

Çılgınların Günahı
1963 49 Dram Oyuncu 7.9 16,297

Vahşi Yol
1962 48 Dram Oyuncu 6.8 1,353

Bülbülü Öldürmek
1962 48 Dram Oyuncu 8.3 254,751

Alkatraz Kuşçusu
1962 48 Biyografi Oyuncu 7.8 13,707

İkiz Melekler
1961 47 Komedi Oyuncu 7.1 16,062
1961 Dram Oyuncu    
1960 Macera Oyuncu 7.7 964

Genç Kız
1960 46 Dram Oyuncu 7.6 1,885
1959 45 Suç Oyuncu 5.9 866
1958 Dram Oyuncu    
1957 Western Oyuncu 8.5 1,846
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,765
1955 Suç Oyuncu 8.6 11,777
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,971
1948 Dram Oyuncu 8.0 163
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018