Giriş Kayıt
Crahan Denton

Crahan Denton (52)


Oyuncu

Arthur Crahan Denton, 20 Mart 1914 Seattle, Washington, ABD doğumlu oyuncu. Genç Kız (1960), The Great St. Louis Bank Robbery (1959), Çılgınların Günahı (1963), (1962) Bülbülü Öldürmek (1962) gibi yapımlarla biliniyor.04 Aralık 1966 tarihinde (52 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Arthur Crahan Denton
Doğum Tarihi: 20 Mart 1914
Ölüm Tarihi: 04 Aralık 1966
Doğum Yeri: Seattle, Washington, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1974 Dram Oyuncu    
1963 49 Komedi Oyuncu 7.0 1,686

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,476
1963 Fantastik Oyuncu 8.2 5,251

Çılgınların Günahı
1963 49 Dram Oyuncu 7.9 16,026

Vahşi Yol
1962 48 Dram Oyuncu 6.8 1,353

Bülbülü Öldürmek
1962 48 Dram Oyuncu 8.3 237,125

Alkatraz Kuşçusu
1962 48 Biyografi Oyuncu 7.8 12,678

İkiz Melekler
1961 47 Komedi Oyuncu 7.1 15,338
1961 Dram Oyuncu    
1960 Macera Oyuncu 7.7 964

Genç Kız
1960 46 Dram Oyuncu 7.6 1,885
1959 45 Suç Oyuncu 5.9 866
1958 Dram Oyuncu    
1957 Western Oyuncu 8.5 1,700
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,526
1955 Suç Oyuncu 8.6 10,797
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,701
1948 Dram Oyuncu 8.0 163
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,534) The Defenders (5,378) Rick and Morty (3,472) The Strain (2,206) Suits (1,776) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,046) Breaking Bad (919) Vikings (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017