Giriş Kayıt
Dawn DeNoon

Dawn DeNoon (52)


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Dawn DeNoon, 29 Ekim 1964 Moundsville, West Virginia, ABD doğumlu yapımcı, senarist, oyuncu. Law & Order: Special Victims Unit (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ekim 1964
Doğum Yeri: Moundsville, West Virginia, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.2 7,328
2014 Dram Yapımcı 7.6 14,990

Kara Liste
2013 Suç Yapımcı
Senarist
8.1 121,338
2011 Dram Yapımcı
Senarist
7.0 6,576
2010 Suç Yapımcı
Senarist
7.5 22,945
1999 Suç Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.1 55,862
1997 33 Komedi Oyuncu 6.2 135
1992 28 Korku Oyuncu 2.8 48
Dizi Altyazıları
The Flash (5,049) Black Sails (4,437) Into the Badlands (3,960) Iron Fist (2,753) Vikings (1,851) Legion (1,586) Game of Thrones (1,378) Billions (1,351) Arrow (1,308) The 100 (1,247)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017