Giriş Kayıt
Dawn DeNoon

Dawn DeNoon (53)


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Dawn DeNoon, 29 Ekim 1964 Moundsville, West Virginia, ABD doğumlu yapımcı, senarist, oyuncu. Law & Order: Special Victims Unit (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ekim 1964
Doğum Yeri: Moundsville, West Virginia, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.2 7,469
2014 Dram Yapımcı 7.6 15,579

Kara Liste
2013 Suç Yapımcı
Senarist
8.1 139,456
2011 Dram Yapımcı
Senarist
7.0 6,576
2010 Suç Yapımcı
Senarist
7.5 25,824
1999 Suç Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.1 61,037
1997 33 Komedi Oyuncu 6.2 135
1992 28 Korku Oyuncu 2.8 48
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018