Giriş Kayıt
Dawn DeNoon

Dawn DeNoon (52)


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Dawn DeNoon, 29 Ekim 1964 Moundsville, West Virginia, ABD doğumlu yapımcı, senarist, oyuncu. Law & Order: Special Victims Unit (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ekim 1964
Doğum Yeri: Moundsville, West Virginia, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.2 7,275
2014 Dram Yapımcı 7.6 14,939

Kara Liste
2013 Suç Yapımcı
Senarist
8.1 119,586
2011 Dram Yapımcı
Senarist
7.0 6,576
2010 Suç Yapımcı
Senarist
7.5 22,774
1999 Suç Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.1 55,481
1997 33 Komedi Oyuncu 6.2 135
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,192) Doctor Strange (6,733) Allied (6,381) Moana (4,829) John Wick: Chapter 2 (3,764) Lion (3,512) Arrival (3,170) Forushande (2,892) Hacksaw Ridge (2,237) Split (2,175)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,329) Supernatural (4,685) The Expanse (4,320) Vikings (4,003) Suits (3,634) The Big Bang Theory (2,483) Sherlock (2,463) Arrow (2,028) Legion (1,979) Black Sails (1,767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017