Giriş Kayıt
Dawn DeNoon

Dawn DeNoon (52)


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Dawn DeNoon, 29 Ekim 1964 Moundsville, West Virginia, ABD doğumlu yapımcı, senarist, oyuncu. Law & Order: Special Victims Unit (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ekim 1964
Doğum Yeri: Moundsville, West Virginia, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.2 7,332
2014 Dram Yapımcı 7.6 15,213

Kara Liste
2013 Suç Yapımcı
Senarist
8.1 127,825
2011 Dram Yapımcı
Senarist
7.0 6,576
2010 Suç Yapımcı
Senarist
7.5 23,841
1999 Suç Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.1 57,641
1997 33 Komedi Oyuncu 6.2 135
1992 28 Korku Oyuncu 2.8 48
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017