Giriş Kayıt
Loren Dennis

Loren Dennis


Dublör, Oyuncu

Loren Dennis, dublör, oyuncu. Ruhlar Bölgesi (2010), Miracles from Heaven (2016), Bedel (2007), Soulkeeper (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Loren L. Dennis
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör 8.2 380,381
2016 Dram Dublör 7.0 13,256

Takip 3: Son Karşılaşma
2014 Aksiyon Dublör 6.0 148,556

Uyumsuz
2014 Macera Dublör 6.7 369,350
2014 Korku Oyuncu
Dublör
   

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Dublör 5.8 154,478

Ruhlar Bölgesi
2010 Dram Dublör 6.8 225,894

Git Başımdan
2010 Komedi Dublör 6.6 286,621

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Dublör 5.7 46,644

Sahtekar
2008 Dram Dublör 7.8 209,549
2008 Aksiyon Dublör    
2007 Korku Dublör 3.8 208

Zombi Olmak
2007 Komedi Dublör
Oyuncu
5.8 2,558

Bedel
2007 Suç Dublör 5.8 1,937
2007 Korku Dublör    

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Dublör 7.1 106,164

Yakala Şu Kızı
2004 Aksiyon Dublör 5.2 8,454

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Dublör 7.4 177,829

Bağdat'tan Canlı Yayın
2002 Dram Dublör    
2002 Aksiyon Oyuncu 4.2 383
2001 Aksiyon Dublör 5.2 1,048

Lanetli Tepe
1999 Korku Dublör 5.6 47,301
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017