Giriş Kayıt
Loren Dennis

Loren Dennis


Dublör, Oyuncu

Loren Dennis, dublör, oyuncu. Ruhlar Bölgesi (2010), Miracles from Heaven (2016), Bedel (2007), Soulkeeper (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Loren L. Dennis
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör 8.1 487,980
2016 Dram Dublör 7.1 15,365

Takip 3: Son Karşılaşma
2014 Aksiyon Dublör 6.0 155,939

Uyumsuz
2014 Macera Dublör 6.7 383,316

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Dublör 5.8 158,637

Ruhlar Bölgesi
2010 Dram Dublör 6.8 237,881

Git Başımdan
2010 Komedi Dublör 6.6 293,771

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Dublör 5.7 48,585

Sahtekar
2008 Dram Dublör 7.8 215,579
2008 Aksiyon Dublör    
2007 Korku Dublör 3.8 208

Zombi Olmak
2007 Komedi Dublör
Oyuncu
5.8 2,558

Bedel
2007 Suç Dublör 5.8 1,937
2007 Korku Dublör 3.1 595

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Dublör 7.1 108,684

Yakala Şu Kızı
2004 Aksiyon Dublör 5.2 8,522

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Dublör 7.4 183,642

Bağdat'tan Canlı Yayın
2002 Dram Dublör    
2002 Aksiyon Oyuncu 4.2 383
2001 Aksiyon Dublör 5.2 1,048

Lanetli Tepe
1999 Korku Dublör 5.6 48,649
- Korku Oyuncu
Dublör
   
Film Altyazıları
Rampage (13,483) Ready Player One (9,819) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (2,038) The Cured (1,976) Set It Up (1,016) Blockers (989) Den 12. mann (938) Journey's End (820) Black Panther (694)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,957) 12 Monkeys (3,202) La casa de papel (2,714) Into the Badlands (2,633) Legion (1,705) Fear the Walking Dead (1,458) The Expanse (1,360) Vikings (1,053) The Crossing (1,051) The 100 (1,006)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018