Giriş Kayıt
Kate Dennis

Kate Dennis


Yönetmen, Senarist, Kameraman

Kate Dennis, yönetmen, senarist, kameraman. Secrets and Lies (2015), Offspring (2010), Secrets & Lies (2014), TURN (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Yönetmen 7.7 8,611
2014 Dram Yönetmen 7.1 132
2014 Dram Yönetmen 7.6 1,320
2014 Dram Yönetmen 8.0 13,942
2013 Macera Yönetmen 7.5 51,767
2013 Dram Yönetmen 8.1 283
2012 Suç Yönetmen 8.4 7,714
2011 Komedi Yönetmen 8.7 268,069
2010 Komedi Yönetmen 8.7 2,966
2010 Komedi Yönetmen 8.2 1,900
2007 Dram Yönetmen    
2005 Dram Yönetmen    

Acemi Askerler
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 20,928
2001 Dram Senarist 5.2 473
1997 Dram Çeşitli 5.9 9,915

Devrim Çocukları
1996 Komedi Çeşitli 6.3 2,084
1995 Macera Çeşitli 6.8 98,346

Güç savasçilari
1995 Aksiyon Çeşitli 5.1 20,881

Priscilla Çöller Kraliçesi
1994 Komedi Çeşitli 7.5 38,459
1994 Aksiyon Çeşitli 7.3 57

Dağcı
1993 Aksiyon Çeşitli 6.4 100,415
1991 Dram Kameraman 6.8 2,675
Film Altyazıları
Gold (5,719) Get Out (2,988) Logan (2,520) Rings (2,279) The Age of Shadows (1,886) La La Land (1,761) Split (1,601) Sand Castle (1,470) Zashchitniki (1,405) The Great Wall (1,248)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,560) Fargo (3,654) The Last Kingdom (2,315) The Expanse (2,039) Doctor Who (1,965) Into the Badlands (1,692) Game of Thrones (1,590) Vikings (1,582) Better Call Saul (1,527) Supernatural (1,424)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017