Giriş Kayıt
Kate Dennis

Kate Dennis


Yönetmen, Kameraman, Yönetmen Asistanı

Kate Dennis, yönetmen, kameraman, yönetmen asistanı. The Handmaid's Tale (2017), Secrets and Lies (2015), The Tick (2017), Offspring (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yönetmen 6.6 423
2018 Komedi Yönetmen    

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.0 194
2017 Aksiyon Yönetmen 7.4 9,569
2017 Dram Yönetmen 8.6 62,446
2015 Suç Yönetmen 7.7 9,486
2014 Dram Yönetmen 7.1 132
2014 Dram Yönetmen 8.1 16,470
2014 Dram Yönetmen 7.6 1,320
2013 Macera Yönetmen 7.4 53,714
2013 Dram Yönetmen 8.1 283
2012 Suç Yönetmen 8.4 9,476
2012 Komedi Yönetmen 7.4 25,559
2011 Komedi Yönetmen 8.6 297,682
2010 Komedi Yönetmen 8.7 3,796
2010 Komedi Yönetmen 8.2 2,460
2005 Dram Yönetmen    
2004 Dram Yönetmen 8.5 667

Acemi Askerler
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 21,619
2001 Dram Senarist 5.2 473
1997 Dram Çeşitli 5.9 9,915

Devrim Çocukları
1996 Komedi Çeşitli 6.3 2,084
1995 Macera Çeşitli 6.8 103,349

Güç savasçilari
1995 Aksiyon Çeşitli 5.1 22,256

Priscilla Çöller Kraliçesi
1994 Komedi Çeşitli 7.5 40,755
1994 Aksiyon Çeşitli 7.3 57

Dağcı
1993 Aksiyon Çeşitli 6.4 105,595
1991 Dram Kameraman 6.8 2,675
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018