Giriş Kayıt
Kate Dennis

Kate Dennis


Yönetmen, Kameraman, Yönetmen Asistanı

Kate Dennis, yönetmen, kameraman, yönetmen asistanı. The Handmaid's Tale (2017), Secrets and Lies (2015), Offspring (2010), Secrets & Lies (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen 8.7 31,371
2015 Suç Yönetmen 7.7 9,044
2014 Dram Yönetmen 7.1 132
2014 Dram Yönetmen 8.1 15,273
2014 Dram Yönetmen 7.6 1,320
2013 Macera Yönetmen 7.5 52,665
2013 Dram Yönetmen 8.1 283
2012 Suç Yönetmen 8.4 8,369
2011 Komedi Yönetmen 8.6 281,291
2010 Komedi Yönetmen 8.7 3,385
2010 Komedi Yönetmen 8.2 2,149
2007 Dram Yönetmen    
2005 Dram Yönetmen    

Acemi Askerler
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 20,928
2001 Dram Senarist 5.2 473
1997 Dram Çeşitli 5.9 9,915

Devrim Çocukları
1996 Komedi Çeşitli 6.3 2,084
1995 Macera Çeşitli 6.8 100,330

Güç savasçilari
1995 Aksiyon Çeşitli 5.1 21,606

Priscilla Çöller Kraliçesi
1994 Komedi Çeşitli 7.5 39,419
1994 Aksiyon Çeşitli 7.3 57

Dağcı
1993 Aksiyon Çeşitli 6.4 102,653
1991 Dram Kameraman 6.8 2,675
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017