Giriş Kayıt
Kate Dennis

Kate Dennis


Yönetmen, Kameraman, Yönetmen Asistanı

Kate Dennis, yönetmen, kameraman, yönetmen asistanı. Secrets and Lies (2015), Offspring (2010), Secrets & Lies (2014), TURN (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Yönetmen 7.7 8,713
2014 Dram Yönetmen 7.1 132
2014 Dram Yönetmen 8.0 14,070
2014 Dram Yönetmen 7.6 1,320
2013 Macera Yönetmen 7.5 52,031
2013 Dram Yönetmen 8.1 283
2012 Suç Yönetmen 8.4 7,864
2011 Komedi Yönetmen 8.7 270,591
2010 Komedi Yönetmen 8.7 3,058
2010 Komedi Yönetmen 8.3 1,927
2007 Dram Yönetmen    
2005 Dram Yönetmen    

Acemi Askerler
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 20,928
2001 Dram Senarist 5.2 473
1997 Dram Çeşitli 5.9 9,915

Devrim Çocukları
1996 Komedi Çeşitli 6.3 2,084
1995 Macera Çeşitli 6.8 98,809

Güç savasçilari
1995 Aksiyon Çeşitli 5.1 21,019

Priscilla Çöller Kraliçesi
1994 Komedi Çeşitli 7.5 38,673
1994 Aksiyon Çeşitli 7.3 57

Dağcı
1993 Aksiyon Çeşitli 6.4 100,958
1991 Dram Kameraman 6.8 2,675
Dizi Altyazıları
American Gods (6,328) Arrow (4,159) Fargo (3,875) The Blacklist (3,773) The Flash (3,473) The 100 (3,303) 12 Monkeys (2,866) Supernatural (2,570) Game of Thrones (2,569) Better Call Saul (2,492)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017