Giriş Kayıt
Kate Dennis

Kate Dennis


Yönetmen, Kameraman, Yönetmen Asistanı

Kate Dennis, yönetmen, kameraman, yönetmen asistanı. The Handmaid's Tale (2017), Secrets and Lies (2015), The Tick (2017), Offspring (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yönetmen 6.2 21
2018 Aksiyon Yönetmen 7.2 7,501
2018 Dram Yönetmen 6.9 791
2018 Komedi Yönetmen    

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.0 194
2017 Aksiyon Yönetmen 7.4 9,897
2017 Dram Yönetmen 8.6 73,229
2015 Suç Yönetmen 7.7 9,558
2014 Dram Yönetmen 7.1 132
2014 Dram Yönetmen 8.1 16,650
2014 Dram Yönetmen 7.6 1,320
2013 Macera Yönetmen 7.4 53,928
2013 Dram Yönetmen 8.1 283
2012 Suç Yönetmen 8.4 9,692
2012 Komedi Yönetmen 7.4 25,762
2011 Komedi Yönetmen 8.6 302,036
2010 Komedi Yönetmen 8.7 3,867
2010 Komedi Yönetmen 8.2 2,504
2005 Dram Yönetmen    
2004 Dram Yönetmen 8.5 667

Acemi Askerler
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 21,743
2001 Dram Senarist 5.2 473
1997 Dram Çeşitli 5.9 9,915

Devrim Çocukları
1996 Komedi Çeşitli 6.3 2,084
1995 Macera Çeşitli 6.8 104,010

Güç savasçilari
1995 Aksiyon Çeşitli 5.1 22,435

Priscilla Çöller Kraliçesi
1994 Komedi Çeşitli 7.5 41,043
1994 Aksiyon Çeşitli 7.3 57

Dağcı
1993 Aksiyon Çeşitli 6.4 106,202
1991 Dram Kameraman 6.8 2,675
Film Altyazıları
Rampage (17,098) Ready Player One (12,104) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,950) Blockers (1,674) The Cured (1,562) Den 12. mann (805) Black Panther (616) Set It Up (604) Future World (513)
Dizi Altyazıları
Westworld (17,133) 12 Monkeys (3,210) Into the Badlands (2,934) The 100 (2,666) La casa de papel (2,590) The Expanse (1,894) Legion (1,593) The Crossing (1,536) Fear the Walking Dead (1,211) Vikings (1,206)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018