Giriş Kayıt
Hugh Dennis

Hugh Dennis (55)


Oyuncu

Peter Hugh Dennis, 01 Ocak 1962 doğumlu oyuncu. Outnumbered (2007), (2016) Fleabag (2016), (2006) Not Going Out (2006), (2013) All Stars (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Peter Hugh Dennis
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1962
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 8.2 7,229
2013 51 Komedi Oyuncu 5.1 871
2011 Belgesel Oyuncu 7.6 89
2011 Komedi Oyuncu 7.7 152
2010 Oyuncu 8.3 14
2010 48 Komedi Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 8.1 6,825
2006 Komedi Oyuncu 7.8 4,438
2005 43 Komedi Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 8.6 24,664
1990 Komedi Oyuncu 8.1 3,430
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017