Giriş Kayıt
Hugh Dennis

Hugh Dennis (56)


Oyuncu

Peter Hugh Dennis, 01 Ocak 1962 doğumlu oyuncu. Outnumbered (2007), (2016) Fleabag (2016), (2006) Not Going Out (2006), (2013) All Stars (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Peter Hugh Dennis
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1962
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 8.2 10,151
2013 51 Komedi Oyuncu 5.1 871
2011 Belgesel Oyuncu 7.6 89
2011 Komedi Oyuncu 7.7 152
2010 Oyuncu 8.3 14
2010 48 Komedi Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 8.1 7,303
2006 Komedi Oyuncu 7.8 4,785
2005 43 Komedi Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 8.6 26,377
1990 Komedi Oyuncu 8.1 3,430
Dizi Altyazıları
Westworld (13,001) La casa de papel (2,558) 12 Monkeys (2,332) Into the Badlands (1,992) Legion (1,788) The Expanse (1,528) Fear the Walking Dead (1,222) Vikings (1,060) Colony (1,059) Cloak & Dagger (865)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018