Giriş Kayıt
Hugh Dennis

Hugh Dennis (56)


Oyuncu

Peter Hugh Dennis, 01 Ocak 1962 doğumlu oyuncu. Outnumbered (2007), (2016) Fleabag (2016), (2006) Not Going Out (2006), (2013) All Stars (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Peter Hugh Dennis
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1962
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 8.2 9,095
2013 51 Komedi Oyuncu 5.1 871
2011 Belgesel Oyuncu 7.6 89
2011 Komedi Oyuncu 7.7 152
2010 Oyuncu 8.3 14
2010 48 Komedi Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 8.1 6,910
2006 Komedi Oyuncu 7.8 4,632
2005 43 Komedi Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 8.6 25,906
1990 Komedi Oyuncu 8.1 3,430
Dizi Altyazıları
La casa de papel (13,429) Vikings (3,625) Stargate Origins (3,465) Black Mirror (3,024) Star Trek: Discovery (1,584) Supernatural (1,565) American Crime Story (1,538) The X Files (1,423) McMafia (1,372) Altered Carbon (1,329)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018