Giriş Kayıt
Fred Dennis

Fred Dennis


Oyuncu

The Bronx, New York, USA, The Bronx, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: The Bronx, New York, USA
Doğum Yeri: The Bronx, New York, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Dram Oyuncu 7.3 50

Kumarbazlar
1983 Komedi Oyuncu 5.1 1,571
1981 Suç Oyuncu 6.4 5,545

Kızgın Boğa
1980 Biyografi Oyuncu 8.2 250,444
1971 Western Oyuncu 6.1 866
Film Altyazıları
T2 Trainspotting (6,928) Kidnap (2,922) Beauty and the Beast (2,549) Contratiempo (1,451) The Fate of the Furious (1,382) Redivider (1,095) Dangal (1,089) The Boss Baby (1,042) War Machine (1,040) The Great Wall (1,034)
Dizi Altyazıları
The Flash (9,821) Better Call Saul (7,336) Fargo (4,773) Lucifer (4,360) American Gods (3,956) Gotham (3,890) The 100 (3,583) Twin Peaks (3,295) 12 Monkeys (3,031) Supernatural (2,992)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017