Giriş Kayıt
Fred Dennis

Fred Dennis


Oyuncu

The Bronx, New York, USA, The Bronx, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: The Bronx, New York, USA
Doğum Yeri: The Bronx, New York, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Dram Oyuncu 7.3 50

Kumarbazlar
1983 Komedi Oyuncu 5.1 1,571
1981 Suç Oyuncu 6.4 5,545

Kızgın Boğa
1980 Biyografi Oyuncu 8.2 272,112
1971 Western Oyuncu 6.1 866
Film Altyazıları
Rampage (16,141) Ready Player One (11,345) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,830) The Cured (1,540) Blockers (1,436) Den 12. mann (763) Black Panther (577) Set It Up (576) Journey's End (493)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,525) 12 Monkeys (3,075) Into the Badlands (2,829) La casa de papel (2,391) The 100 (2,248) Legion (1,497) The Crossing (1,172) Fear the Walking Dead (1,170) The Expanse (1,144) Vikings (1,052)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018