Giriş Kayıt
Fred Dennis

Fred Dennis


Oyuncu

The Bronx, New York, USA, The Bronx, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: The Bronx, New York, USA
Doğum Yeri: The Bronx, New York, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Dram Oyuncu 7.3 50

Kumarbazlar
1983 Komedi Oyuncu 5.1 1,571
1981 Suç Oyuncu 6.4 5,545

Kızgın Boğa
1980 Biyografi Oyuncu 8.2 247,512
1971 Western Oyuncu 6.1 866
Film Altyazıları
Live by Night (10,599) Resident Evil: The Final Chapter (9,088) Hidden Figures (4,827) Rogue One (4,769) Patriots Day (4,469) Assassin's Creed (3,923) Split (3,597) Allied (3,515) Paterson (3,386) Why Him? (2,791)
Dizi Altyazıları
Legion (4,629) The 100 (4,162) Black Sails (3,656) Arrow (3,353) The Expanse (3,156) The Originals (2,810) Colony (2,644) The Flash (2,383) The Last Kingdom (2,277) Into the Badlands (2,265)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017