Giriş Kayıt
Richard Denning

Richard Denning (84)


Oyuncu

Louis Albert Heindrich Denninger Jr., 27 Mart 1914 Poughkeepsie, New York, ABD doğumlu oyuncu. An Affair to Remember (1957), Kara Gölün Canavarı (1954), Kara Akrep (1957), Day the World Ended (1955) gibi yapımlarla biliniyor.11 Ekim 1998 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Louis Albert Heindrich Denninger Jr.
Doğum Tarihi: 27 Mart 1914
Ölüm Tarihi: 11 Ekim 1998
Doğum Yeri: Poughkeepsie, New York, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1968 Suç Oyuncu 7.4 4,257
1963 49 Korku Oyuncu 6.7 1,741
1962 Komedi Oyuncu    
1957 43 Dram Oyuncu 7.6 23,133

Kara Akrep
1957 43 Korku Oyuncu 5.2 1,836
1957 43 Dram Oyuncu 4.0 42
1957 Dram Oyuncu    
1957 Komedi Oyuncu    
1956 42 Suç Oyuncu 5.5 135
1955 41 Korku Oyuncu 5.4 1,340
1955 41 Dram Oyuncu 6.1 95
1955 41 Suç Oyuncu 5.4 783
1955 41 Dram Oyuncu 5.9 133
1954 40 Korku Oyuncu 5.7 747

Kara Gölün Canavarı
1954 40 Macera Oyuncu 7.0 18,551
1953 39 Suç Oyuncu 6.6 248
1952 38 Western Oyuncu 6.8 919
1952 Komedi Oyuncu 8.1 98
1950 36 Dram Oyuncu 7.5 1,219
1942 28 Suç Oyuncu 6.4 143

Camdan Anahtar
1942 28 Suç Oyuncu 7.1 4,016
1941 27 Dram Oyuncu 6.6 669
1940 26 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,085
1940 26 Komedi Oyuncu 7.2 64

Atlas Ekspresi
1939 25 Dram Oyuncu 7.2 1,675
1938 24 Komedi Oyuncu 6.6 683
1938 24 Western Oyuncu 6.4 207
1938 24 Suç Oyuncu 7.0 668
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,799) Silence (1,870) Personal Shopper (1,638) Gold (1,581) Split (1,092) La La Land (1,070) Get Out (727) The Age of Shadows (719) The Void (715) The Great Wall (713)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,875) Supernatural (4,659) The Flash (4,485) Arrow (3,935) The Big Bang Theory (3,235) Better Call Saul (2,895) Gotham (1,532) Game of Thrones (1,516) Vikings (1,223) Into the Badlands (1,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017