Giriş Kayıt
Patricia Denise

Patricia Denise


Oyuncu

Patricia Denise, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sabah Yıldızı
1958 Dram Oyuncu 6.3 703

Şahane Macera
1957 Romantik Çeşitli 7.1 22,132

Las Vegas Kumarbazı
1956 Komedi Oyuncu 6.0 518
1955 Dram Oyuncu 5.2 439
1955 Macera Çeşitli 6.4 1,150
1954 Komedi Oyuncu 6.9 680

Asrî Âşıklar
1953 Komedi Çeşitli 7.6 8,311

Yağmur Altında
1952 Komedi Oyuncu 8.3 182,588
1946 Komedi Oyuncu 6.3 486
1946 Komedi Oyuncu 6.7 347
Dizi Altyazıları
Westworld (5,831) La casa de papel (3,849) The 100 (2,885) The Expanse (2,773) The Flash (2,651) Supernatural (1,971) Legion (1,866) The Big Bang Theory (1,654) Krypton (1,572) Vikings (1,496)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018