Giriş Kayıt
Patricia Denise

Patricia Denise


Oyuncu

Patricia Denise, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sabah Yıldızı
1958 Dram Oyuncu 6.3 703

Şahane Macera
1957 Romantik Çeşitli 7.1 20,209

Las Vegas Kumarbazı
1956 Komedi Oyuncu 6.0 518
1955 Dram Oyuncu 5.2 439
1955 Macera Çeşitli 6.4 1,037
1954 Komedi Oyuncu 6.9 680

Asrî Âşıklar
1953 Komedi Çeşitli 7.6 7,787

Yağmur Altında
1952 Komedi Oyuncu 8.3 161,706
1946 Komedi Oyuncu 6.3 486
1946 Komedi Oyuncu 6.7 347
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017