Giriş Kayıt
Mykel Denis

Mykel Denis


Görsel Efekt, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Mykel Denis, görsel efekt, yapım yöneticisi, yapımcı. Tut Şu Bücürü (1995), Şeytan'ın Şovalyesi (1995), Guyver: Dark Hero (1994), Galaxis (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.9 8
2016 Dram Yapımcı 5.4 2,192
2015 Korku Yapım Yöneticisi 3.6 1,637
2014 Dram Yapım Yöneticisi 5.5 112
2014 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
   
2014 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.9 189
2014 Korku Yapım Yöneticisi    
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 7.7 1,741
2013 Dram Yapım Yöneticisi
Dublör
6.0 7,260
2013 Korku Yapım Yöneticisi 5.8 4,071
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 4,001
2012 Komedi Çeşitli 5.7 1,875
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.0 88

Büyük Göçler
2010 Belgesel Dublör    
2009 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
Oyuncu
5.2 131

Yaratık İstilası
2008 Korku Çeşitli 5.6 7,797
2008 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.5 280

Uslu Dur
2007 Aksiyon Yapımcı 6.2 36,377

Kulis
2007 Gerilim Yapımcı 6.7 29

Tetikçi
2006 Aksiyon Çeşitli 7.0 208,060
2005 Romantik Yapım Yöneticisi 6.9 209
2005 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 53

Avrupalı Jigolo: Deuce Bigalow
2005 Komedi Yapım Yöneticisi 4.6 43,101

Yanlış Rehine
2005 Komedi Çeşitli 7.0 16,406
2004 Müzik Çeşitli    
2004 Komedi Çeşitli 5.5 4,266

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Çeşitli 3.5 19,207

Hip-hop Dansçıları
2004 Komedi Çeşitli 3.5 24,054
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.6 203
2002 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 351
2001 Aile Yapım Yöneticisi 6.0 769
2000 Gerilim Çeşitli 6.2 523

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 63,448
2000 Korku Görsel Efekt 4.8 15,238

Mumya
1999 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 340,118

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 60,140
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 343,657

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 234,615

Beşinci Element
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 370,419

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 67,077

Dr. Moreau'nun Adası
1996 Korku Çeşitli 4.4 27,491

Tepki
1996 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
5.6 42,576

Çavuş Bilko
1996 Komedi Görsel Efekt 5.7 18,536
1996 Bilim-Kurgu Görsel Efekt    
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 6,642

Kırık Ok
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 80,971

Para Treni
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 33,870

Güç savasçilari
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 21,614

Tut Şu Bücürü
1995 Komedi Görsel Efekt 6.9 66,239
1995 Macera Görsel Efekt 7.6 224,225
1995 Aksiyon Görsel Efekt 2.7 631

Şeytan'ın Şovalyesi
1995 Komedi Görsel Efekt 6.7 17,681
1994 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 2,474

Çıplak Silah 3
1994 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 82,179

Cezalandırıcı
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 133,436
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017