Giriş Kayıt
Mykel Denis

Mykel Denis


Görsel Efekt, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Mykel Denis, görsel efekt, yapım yöneticisi, yapımcı. Tut Şu Bücürü (1995), Şeytan'ın Şovalyesi (1995), Guyver: Dark Hero (1994), Galaxis (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
   
2017 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.9 8
2016 Dram Yapımcı 5.4 2,290
2015 Korku Yapım Yöneticisi 3.6 1,637
2014 Dram Yapım Yöneticisi 5.5 115
2014 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.9 189
2014 Korku Yapım Yöneticisi    
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 4,408
2013 Dram Yapım Yöneticisi
Dublör
6.0 7,314
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 7.7 1,741
2013 Korku Yapım Yöneticisi 6.8 7,620
2012 Komedi Çeşitli 5.7 1,875
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.0 88

Büyük Göçler
2010 Belgesel Dublör    
2009 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
Oyuncu
5.2 131

Yaratık İstilası
2008 Korku Çeşitli 5.6 7,797
2008 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.5 280

Uslu Dur
2007 Aksiyon Yapımcı 6.2 36,549

Kulis
2007 Gerilim Yapımcı 6.7 29

Tetikçi
2006 Aksiyon Çeşitli 7.0 209,630
2005 Romantik Yapım Yöneticisi 6.9 209
2005 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 53

Avrupalı Jigolo: Deuce Bigalow
2005 Komedi Yapım Yöneticisi 4.6 43,358

Yanlış Rehine
2005 Komedi Çeşitli 7.0 16,406
2004 Müzik Çeşitli    
2004 Komedi Çeşitli 5.5 4,266

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Çeşitli 3.5 19,207

Hip-hop Dansçıları
2004 Komedi Çeşitli 3.5 24,054
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.6 203
2002 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 351
2001 Aile Yapım Yöneticisi 6.0 769
2001 Kısa Metraj Çeşitli 7.1 70
2000 Gerilim Çeşitli 6.2 523

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 63,854
2000 Korku Görsel Efekt 4.8 15,388

Mumya
1999 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 342,765

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 60,677
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 346,438

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 236,598

Beşinci Element
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 373,476

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 67,788

Dr. Moreau'nun Adası
1996 Korku Çeşitli 4.4 27,693

Tepki
1996 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
5.6 42,840

Çavuş Bilko
1996 Komedi Görsel Efekt 5.7 18,722
1996 Bilim-Kurgu Görsel Efekt    
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 6,903

Kırık Ok
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 81,454

Para Treni
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 33,870

Güç savasçilari
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 21,780

Tut Şu Bücürü
1995 Komedi Görsel Efekt 6.9 66,707
1995 Macera Görsel Efekt 7.6 226,180
1995 Aksiyon Görsel Efekt 2.7 631

Şeytan'ın Şovalyesi
1995 Komedi Görsel Efekt 6.7 17,900
1994 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 2,474

Çıplak Silah 3
1994 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 82,916

Cezalandırıcı
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 134,598
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017