Giriş Kayıt
Nathalie Delon

Nathalie Delon (76)


Oyuncu

Francine Canovas, 01 Ağustos 1941 Oujda, Morocco doğumlu oyuncu. Kiralık Katil (1967), Gemi soygunculari (1971), Mavi Sakal (1972), (1975) The Romantic Englishwoman (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Francine Canovas
Doğum Tarihi: 01 Ağustos 1941
Doğum Yeri: Oujda, Morocco
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bu Gece
2008 67 Dram Oyuncu 5.8 235
1997 56 Belgesel Oyuncu    
1979 38 Dram Oyuncu    

Yıldızların Gerisindeki Gözler
1978 37 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.8 247
1976 35 Dram Oyuncu 6.0 209
1975 34 Komedi Oyuncu 6.3 843
1972 31 Dram Oyuncu 7.1 22
1972 31 Komedi Oyuncu 5.4 188

Mavi Sakal
1972 31 Suç Oyuncu 5.6 889

Gemi soygunculari
1971 30 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,342

Gölgeler Ordusu
1969 28 Dram Oyuncu 8.2 14,974
1968 27 Dram Oyuncu 6.6 113

Kiralık Katil
1967 26 Suç Oyuncu 8.1 35,134
1965 Oyuncu 9.3 21
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017