Giriş Kayıt
Brandee Dell'Aringa

Brandee Dell'Aringa


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Brandee Dell'Aringa, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

Diğer Bir İsmi: Brandee Dellaringa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Komedi Sanat Yönetmeni 6.3 5,506
2005 Dram Yapım Tasarımcısı 7.7 172,725

Çarpışma
2004 Dram Sanat Yönetmeni 7.8 372,026
2003 Dram Yapım Tasarımcısı 6.4 4,913
2003 Dram Sanat Bölümü 7.5 1,052
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.0 5,529
2002 Dram Sanat Yönetmeni    

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 166,732
Dizi Altyazıları
The Flash (4,920) Black Sails (4,416) Into the Badlands (3,806) Iron Fist (2,731) Vikings (1,826) Legion (1,553) Game of Thrones (1,346) Billions (1,339) Arrow (1,301) The 100 (1,235)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017