Giriş Kayıt
Brandee Dell'Aringa

Brandee Dell'Aringa


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Brandee Dell'Aringa, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

Diğer Bir İsmi: Brandee Dellaringa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Dram Yapım Tasarımcısı 7.7 181,529
2005 Komedi Sanat Yönetmeni 6.3 5,506

Çarpışma
2004 Dram Sanat Yönetmeni 7.8 379,597
2003 Dram Yapım Tasarımcısı 6.4 4,913
2003 Dram Sanat Bölümü 7.5 1,052
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.0 5,529
2002 Dram Sanat Yönetmeni    

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 171,898
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017