Giriş Kayıt
Gaby Dellal

Gaby Dellal


Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Gaby Dellal, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, senarist, oyuncu. 3 Nesil (2015), On a Clear Day (2005), Angels Crest (2011), Tube Tales (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Gabrielle Dellal
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

3 Nesil
2015 Dram Senarist
Yönetmen
5.7 3,761
2012 Dram Yönetmen 7.1 265
2011 Dram Yönetmen 5.8 1,621
2005 Dram Yönetmen 7.0 2,801
1999 Dram Senarist
Yönetmen
6.4 1,134
1991 Macera Oyuncu 6.2 5,381
1986 Aksiyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018