Giriş Kayıt
Stipe Delic

Stipe Delic (92)


Yönetmen Asistanı, Yönetmen, Senarist

Stipe Delic, 23 Haziran 1925 Makarska, Sırbistan/Hrvatska doğumlu yönetmen asistanı, yönetmen, senarist. Winnetou (1963), Neretva Köprüsü (1969), Winnetou - 2. Teil (1964), Winnetou - 3. Teil (1965) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Haziran 1925
Doğum Yeri: Makarska, Sırbistan/Hrvatska
Diğer Bir İsmi: Stefano Delic
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Beşinci Taarruz
1973 48 Dram Yönetmen 6.9 978

Neretva Köprüsü
1969 44 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 2,355
1968 43 Western Yönetmen Asistanı 6.1 928
1966 41 Western Yönetmen Asistanı 5.1 674
1966 41 Western Yönetmen Asistanı 5.5 966
1965 40 Macera Yönetmen Asistanı 5.8 948
1965 40 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 1,692
1965 40 Western Yönetmen Asistanı 5.8 886
1964 39 Western Yönetmen Asistanı 6.6 2,133
1964 39 Western Yönetmen Asistanı 5.9 1,030
1963 38 Western Yönetmen Asistanı 6.9 2,807
1961 36 Macera Senarist 5.8 16
1958 33 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 71
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,083) Stronger (4,727) Dunkirk (3,508) Flatliners (2,825) The Foreigner (2,144) Loving Vincent (2,084) American Made (1,927) It (1,768) Kingsman: The Golden Circle (1,704) Mother! (1,564)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,767) Mr. Robot (7,366) Shameless (5,925) Game of Thrones (3,686) Manhunt: Unabomber (3,056) Peaky Blinders (3,024) Designated Survivor (1,653) The Big Bang Theory (1,564) Lucifer (1,492) Supernatural (1,340)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017