Giriş Kayıt
Alma Delfina

Alma Delfina


Oyuncu

Alma Delfina, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Alma Delfina Martinez | Alma Delfina Martínez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Komedi Oyuncu 5.2 471

Gümüş Şehir
2004 Komedi Oyuncu 6.1 3,491
2003 Dram Oyuncu    
1976 Komedi Oyuncu 6.6 35
1965 Dram Oyuncu 5.3 4,992
Film Altyazıları
Live by Night (10,018) Resident Evil: The Final Chapter (8,773) Hidden Figures (4,644) Rogue One (4,225) Patriots Day (4,214) Assassin's Creed (3,725) Split (3,474) Allied (3,453) Paterson (3,265) Why Him? (2,039)
Dizi Altyazıları
Legion (4,380) The 100 (3,965) Arrow (3,216) Black Sails (3,157) The Expanse (3,034) The Originals (2,745) Colony (2,576) The Flash (2,245) The Last Kingdom (2,149) Vikings (2,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017