Giriş Kayıt
Alma Delfina

Alma Delfina


Oyuncu

Alma Delfina, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Alma Delfina Martinez | Alma Delfina Martínez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 6.4 1,914
2005 Komedi Oyuncu 5.2 471

Gümüş Şehir
2004 Komedi Oyuncu 6.1 3,491
2003 Dram Oyuncu    
1976 Komedi Oyuncu 6.6 35
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,370
Film Altyazıları
Rampage (17,098) Ready Player One (12,104) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,950) Blockers (1,674) The Cured (1,562) Den 12. mann (805) Black Panther (616) Set It Up (604) Future World (513)
Dizi Altyazıları
Westworld (17,133) 12 Monkeys (3,210) Into the Badlands (2,934) The 100 (2,666) La casa de papel (2,590) The Expanse (1,894) Legion (1,593) The Crossing (1,536) Fear the Walking Dead (1,211) Vikings (1,206)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018