Giriş Kayıt
Matthew Delamere

Matthew Delamere


Oyuncu

Matthew Delamere, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Matthew Delamare | Mathew Delamere
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Macera Oyuncu 7.8 1,048
2005 Korku Oyuncu 4.6 6,857

8½ Kadın
1999 Komedi Oyuncu 5.8 3,365
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,131
1997 Dram Oyuncu 6.6 1,171
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,406

Gölgeli Topraklar
1993 Biyografi Oyuncu 7.4 13,589
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,785
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,062
Dizi Altyazıları
The Flash (4,960) Black Sails (4,416) Into the Badlands (3,951) Iron Fist (2,742) Vikings (1,837) Legion (1,556) Game of Thrones (1,356) Billions (1,342) Arrow (1,302) The 100 (1,240)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017