Giriş Kayıt
Matthew Delamere

Matthew Delamere


Oyuncu

Matthew Delamere, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Matthew Delamare | Mathew Delamere
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Macera Oyuncu 7.8 1,048
2005 Korku Oyuncu 4.6 6,857

8½ Kadın
1999 Komedi Oyuncu 5.8 3,476
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,358
1997 Dram Oyuncu 6.6 1,171
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,908

Gölgeli Topraklar
1993 Biyografi Oyuncu 7.4 13,589
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,044
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,288
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018