Giriş Kayıt
Matthew Delamere

Matthew Delamere


Oyuncu

Matthew Delamere, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Matthew Delamare | Mathew Delamere
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Macera Oyuncu 7.8 1,048
2005 Korku Oyuncu 4.6 6,857

8½ Kadın
1999 Komedi Oyuncu 5.8 3,476
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,240
1997 Dram Oyuncu 6.6 1,171
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,601

Gölgeli Topraklar
1993 Biyografi Oyuncu 7.4 13,589
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,933
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,200
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,875) Stronger (5,291) The Foreigner (3,929) Flatliners (3,592) Dunkirk (2,883) Beyond Skyline (2,070) American Made (1,936) Loving Vincent (1,672) Kingsman: The Golden Circle (1,665) It (1,556)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017