Giriş Kayıt
Matthew Delamere

Matthew Delamere


Oyuncu

Matthew Delamere, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Matthew Delamare | Mathew Delamere
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Macera Oyuncu 7.8 1,048
2005 Korku Oyuncu    

8½ Kadın
1999 Komedi Oyuncu 5.8 3,365
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,096
1997 Dram Oyuncu 6.6 1,171
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,281

Gölgeli Topraklar
1993 Biyografi Oyuncu 7.4 13,589
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,745
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,016
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017