Giriş Kayıt
Gerry Del Sol

Gerry Del Sol


Oyuncu

Gerry Del Sol, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Gerry del Sol
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Oyuncu 5.5 163,897

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Oyuncu 5.6 42,438

Bela İş Başında
2003 Aksiyon Oyuncu 5.6 40,432

Timsah Dundee Los Angeles'ta
2001 Macera Oyuncu 4.8 20,575
1997 Aksiyon Oyuncu 5.5 32,014
1994 Aile Oyuncu    
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,427
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017