Giriş Kayıt
Gerry Del Sol

Gerry Del Sol


Oyuncu

Gerry Del Sol, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Gerry del Sol
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Oyuncu 5.5 161,790

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Oyuncu 5.6 41,845

Bela İş Başında
2003 Aksiyon Oyuncu 5.6 39,599

Timsah Dundee Los Angeles'ta
2001 Macera Oyuncu 4.8 20,337
1997 Aksiyon Oyuncu 5.5 31,648
1994 Aile Oyuncu    
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,289
Film Altyazıları
Rogue One (6,620) Resident Evil: The Final Chapter (3,409) Brimstone (3,284) Assassin's Creed (2,687) Split (2,389) The Great Wall (1,581) The Institute (1,427) Paterson (1,126) Passengers (1,100) Collateral Beauty (1,002)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017