Giriş Kayıt
Gerry Del Sol

Gerry Del Sol


Oyuncu

Gerry Del Sol, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Gerry del Sol
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Oyuncu 5.5 162,615

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Oyuncu 5.6 42,090

Bela İş Başında
2003 Aksiyon Oyuncu 5.6 40,432

Timsah Dundee Los Angeles'ta
2001 Macera Oyuncu 4.8 20,417
1997 Aksiyon Oyuncu 5.5 32,014
1994 Aile Oyuncu    
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,341
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,799) Silence (1,870) Personal Shopper (1,638) Gold (1,581) Split (1,092) La La Land (1,070) Get Out (727) The Age of Shadows (719) The Void (715) The Great Wall (713)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,875) Supernatural (4,659) The Flash (4,485) Arrow (3,935) The Big Bang Theory (3,235) Better Call Saul (2,895) Gotham (1,532) Game of Thrones (1,516) Vikings (1,223) Into the Badlands (1,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017