Giriş Kayıt
Gerry Del Sol

Gerry Del Sol


Oyuncu

Gerry Del Sol, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Gerry del Sol
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Oyuncu 5.5 166,335

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Oyuncu 5.6 42,951

Bela İş Başında
2003 Aksiyon Oyuncu 5.6 41,377

Timsah Dundee Los Angeles'ta
2001 Macera Oyuncu 4.8 20,862
1997 Aksiyon Oyuncu 5.5 32,635
1994 Aile Oyuncu    
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,611
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017