Giriş Kayıt
Vicente G. del Rosario III

Vicente G. del Rosario III


Yapımcı

Vicente G. del Rosario III, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Vicente del Rosario III | Vincent G. del Rosario I
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı    
2017 Romantik Yapımcı 7.3 140
2017 Komedi Yapımcı 7.7 20
2017 Dram Yapımcı 5.2 5
2017 Komedi Yapımcı    
2017 Dram Yapımcı    
2016 Dram Yapımcı 6.9 91
2015 Aksiyon Yapımcı 5.2 161
2015 Biyografi Yapımcı 8.9 3,840
2015 Dram Yapımcı 5.6 168
2015 Dram Yapımcı 5.4 10
2015 Dram Yapımcı 6.6 155
2015 Korku Yapımcı 5.1 18
2014 Aksiyon Yapımcı 4.4 121
2014 Dram Yapımcı 4.7 25
2014 Komedi Yapımcı 7.3 70
2014 Komedi Yapımcı 6.5 283
2014 Komedi Yapımcı 6.1 39
2013 Dram Yapımcı 6.5 28
2013 Komedi Yapımcı 6.8 21
2013 Komedi Yapımcı 4.5 22
2013 Aksiyon Yapımcı 4.5 20
2013 Komedi Yapımcı 6.9 187
2013 Aksiyon Yapımcı 5.3 7
2012 Komedi Yapımcı 5.7 162
2012 Dram Yapımcı 5.6 109
2012 Dram Yapımcı 4.8 131
2012 Komedi Yapımcı 6.9 98
2012 Komedi Yapımcı 5.2 53
2012 Aksiyon Yapımcı 5.8 80
2011 Suç Çeşitli 7.1 154
2011 Komedi Yapımcı 7.0 60
2011 Komedi Yapımcı 4.9 139
2011 Dram Yapımcı 6.6 184
2011 Dram Yapımcı 6.4 39
2011 Korku Yapımcı 5.2 25
2011 Komedi Yapımcı 5.9 104
2011 Komedi Yapımcı 5.9 49
2010 Komedi Yapımcı 6.5 52
2010 Dram Yapımcı 5.3 23
2010 Komedi Yapımcı 6.7 28
2010 Komedi Yapımcı 4.8 19
2010 Romantik Yapımcı 6.5 83
2009 Komedi Yapımcı 5.8 6
2009 Komedi Yapımcı 6.7 126
2008 Dram Yapımcı 4.9 12
2008 Komedi Yapımcı 6.6 263
2008 Suç Yapımcı 6.8 240
2007 Dram Yapımcı 5.9 93
2007 Dram Yapımcı 4.9 152
2005 Dram Yapımcı    
2003 Komedi Yapımcı 7.2 57
2001 Romantik Yapımcı 6.9 31
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017